Fara chiloti

Cu sau fara lenjerie intima, nu este ceva nou faptul ca multe femei, in principal cele tinere renunta in a mai folosi lenjeria intima, aceasta fiind folosita doar ocazional. Ieri eram la croitor unde mi-a atras atentia un afis care suna cam in felul urmator : ,, pentru proba si masuri este obligatorie lenjeria intima ”. In cazul barbatilor e destul de deranjant sa nu ai lenjerie, pentru mine ar fi cam imposibil sa nu am acest accesoriu.

Femeile sau mai bine spus unele femei nu se simt deloc stanjenite de lipsa acestui accesoriu. Dincolo de utilitatea si scopul lenjeriei, aceasta la un momendat are si un rol estetic. Este o mare diferenta estetica intre lenjeria femeii de acum 60 de ani si cea din prezent.

Lenjeria intima a unei femei este importanta si pentru partenerul acesteia, o lenjerie mai sexy cu siguranta va fi apreciata de barbat. Lipsa acestui accesoriu practic va sari o treapta din preludiu, conteaza si nivelul relatiei, de preferintele barbatului, etc. Parerea mea personala e ca totusi ,,pasarica” nu trebuie sa fie libera, o ,,colivie” sexy ar fi mai interesanta decat ,,pasarica” zburdalnica.

9 comments

  1. ca sa nu mai vorbim de lucruri care tin de igiena….iti dai seama cum e o pasarica neprotejata batuta de praful strazii? 🙂

  2. Si sa stai sa probezi chestii puse pe alte pasarici sanatoase sau nu… pfff.

  3. Cel mai mare rol pe care il are lenjeria dupa mine este cea estetica.

  4. Igiena e primul lucru la care ma gandesc. Sunt femeie si totusi nu as face asta, nici macar de dragul teribilismului. Mergi, pe strada, te asezi pe o banca, sau pe un scaun la vreo pizzerie… Grrrr… nici nu vreau sa ma gandesc 😀

  5. Este mult mai interesant sa lasi sa zburde imaginatia decat sa fie prea la vedere

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.