Mercedes rasufla usurat dupa ce primul ministru Ciolos a anunta ca va da bani preotilor

Era cat pe ce sa ramana bani mai multi pentru spitale si alte cele, dar se pare ca nu va fi asa. Pana la urma de voie sau de frica primul ministru Ciolos s-a razgandit, BOR va primi banii de la stat, adica de la noi. Si ce daca profesorii muncesc pe salarii de mizerie, si ce daca pensionarii stau in frig, burdihanul si parcarea BOR nu pot ramane goale….

Lege: cununiile se fac doar in biserica

Probabil nu o data ati vazut filme in care cununia avea loc in locuri deosebite; malul marii, gradina, parcuri, etc. Femeile in general viseaza la acest eveniment inca din copilarie. Fiecare se viseaza facand acest pas intr-un loc special.

Suntem credinciosi

Mai toti cei care viziteaza Romania spun ca suntem un popor credincios, ceea ce este foarte bine. Insa in calitate de crestin ortodox am o mare intrebare, o dilema. Nu inteleg care este scopul hainelor impopotonate pe care le poarta mai marii bisericilor.

Nu asculta cuvantul diavolului !

Cum cautam prin retea sa vad ce mai are lumea prin calculator, dau peste un vecin de-al meu. Preot. Avea si el ceva carti de teologie. Plus filme ripuite. Si jocuri. Chiar si programe. Bineinteles, cu tot cu crackuri, seriale, keygen. Nu am gasit filmele porno, dar probabil ca a fost inspriat si nu le-a pus la share. 😉