zambesc.com RSS Feed

Mercedes rasufla usurat dupa ce primul ministru Ciolos a anunta ca va da bani preotilor

Era cat pe ce sa ramana bani mai multi pentru spitale si alte cele, dar se pare ca nu va fi asa. Pana la urma de voie sau de frica primul ministru Ciolos s-a razgandit, BOR va primi banii de la stat, adica de la noi. Si ce daca profesorii muncesc pe salarii de mizerie, si ce daca pensionarii stau in frig, burdihanul si parcarea BOR nu pot ramane goale. Ar fi o catastrofa daca BOR nu ar primi banii, riscam sa ramanem fara reprezentanta Mercedes in Romania. Neachitarea ratelor la masinile achizitionate de BOR ar duce Mercedes in faliment. Sa nu mai vorbim de statile peco, si acestea ar avea de suferit. Practic o intreaga industrie s-ar prabusi. Efectele conexe ar fi fantastice, daca banii s-ar duce la spitale inclusiv cei de la pompe funebre nu ar avea atatia clienti. Cu alte cuvinte industria BOR este un echilibru perfect pentru viata mizera din Romania.

intalnirea anuala a fanilor mercedes

De ce sa dam bani la BOR ?

Pai pentru ca sunt multi, vreo 56 000 de mii angajati BOR. Medicii sunt mai putini, vreo 48 000 de mii. Pana la urma daca avem atatia preoti eu zic sa scapam de medici. Ca doar medicii ne fac de rusine in societate, se plimba pe jos sau cu tramvaiul, se imbraca saracacios. Pe cand angajatii BOR au limuzine, iar cand vine vorba de haine il intrec si pe Batman. Pelerine de 4-5 metri, cu fir de aur nu gioarsele purtate de medici si profesori luate de prin vreun second hand.

Pana la urma totul are o logica, angajatii BOR traisec ca in Rai asa pentru antrenament, nu ca asa ar vrea ei. Se antreneaza pentru viata de dupa, doar nu o sa plece ,,nepregatiti” .

, , , , ,
3 Comentarii
 1. Kendall :

  A zis pe data de 8 decembrie, 2015

  Nenorocitii dracului! Si ei vorbesc de milostenie!!! Gunoaie de popi!!!!!!

 2. Mircea :

  A zis pe data de 6 ianuarie, 2016

  Daca oamenii ar opri ,, robinetul” ar umbla pe jos domnii. Dar asta nu se v-a întâmpla.

 3. dia :

  A zis pe data de 8 septembrie, 2017

  De naiba primesc atatea sponsorizari? Nu tot romanii ii imbogateste?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*