Epoca specialistilor – sau idiotii din Primaria Timisoara

Traim in epoca specialistilor, nimeni nu poate contrazice acest lucru. Desi sunt sigur ca multi dintre voi ar putea sa ma contrazica si aceasta pe buna dreptate. Epoca in care traim pare mai degraba a idiotiilor, decat a specialistilor. Si aceasta daca ar fi sa numaram idiotii sigur sunt de cateva ori mai numerosi decat specialistii. In fine nu vreau sa jignesc pe nimeni, in consecinta raman la ,,specialisti”.

Zilele trecute specialistii din primaria Timisoara, adica specialistul sef primarul Robu si cu ai sai specialisti consilieri au aprobat o noua lege. Este vorba de un regulament de functionare a spatiilor de joaca. Cu alte cuvinte la Timisoara in spatiile de joaca se vorbeste in soapta, copiii nu au voie cu haine care au fermoar sau capse. Probabil capsele fac galagie, fermoarul la fel. Iar regulamentul nu se opreste aici, este interzis accesul in spatiile de joaca daca ati consumat afrodisiace…Eu stiam ca si ciocolata e afrodisiac, deci aveti grija ce mancati inainte de-a intra in parc.

Nu aveti voie cu bicicleta in zona spatiilor de joaca, nu aveti voie sa scoateti nisipul din perimetrul unde acesta este depozitat. Copiii nu au voie sa strige si sa vorbeasca tare. Parintii nu au voie sa stea in grupuri, copiii nu au voie cu mingea daca nu exista teren de fotbal. Este interzis parintilor accesul in zona echipamentelor. Cu alte cuvinte daca dati in leagan un copilas va poate costa 1000 de lei. Cam atat este amenda la Timisoara pentru acest lucru.

Pare ireal, sau mai degarba pare un regulament de la vreun lagar nazist. Insa nu e asa, regulamentul a fost votat de catre Consilul Local Timisoara, acum cateva zile. Daca acesta hotarare ramane in vigoare, la Timisoara notiunea de iesit la joaca va capata alt sens. Copiii vor fi scociuiti la gura, legati de maini, bagati in sac si agatati in vreun pom in parc. Doar asa vor putea respecta legea domnului primar si a restului de specialisti din haita care cica gandesc pentru noi.

Desi ma repet, am mai spus-o si altadata, avem o singura solutie; urgent, foarte urgent…Analize medicale si teste psiho pentru Primarul Robu si consilieri. Nu e de glumit, cu astfel de aberatii in alte tari de mult ar fi fost la balamuc ,, specialistii ”.

Halucinante … Cum ar spune madam Patrizia de la Master Chef 🙂 .

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.