Targ mobila, saltele, decoratiuni – Timisoara 05.11-08.11 – Camera de Comert , Sala Craft

Timisoara are de toate, dar cand vine vorba de targuri, expozitii, stam extrem de prost. Practic la acest capitol Camera de Comert Timis si cele cateva firme private sunt praf. Sau mai degraba evenimentele organizate de acestea sunt sub orice critica. Chiar daca se reuseste ,, pacalirea”, aducerea, unor firme mari, nu se reuseste aducerea publicului la eveniment. Si asta pe buna dreptate, nu poti sa promiti mobila si alte…

Mobila, saltele, decoratiuni – Expozitia BIFE 2015 in imagini

BIFE nu este doar o expozitie oarecare, ci cea mai mare si importanta manifestare de profil din Romania. Cu alte cuvinte cel mai mare targ de mobila, saltele si decoratiuni. Daca nu esti la BIFE nu ,, existi” :). Am fost prezent la ultimele editii, asa ca pot spune ca sunt ,, indreptatit” sa emit cateva pareri :).Targul din acest an a fost un pic peste cele din ultimii ani….

Cel mai tare motiv pentru a face o reclamatie la mobila

Nu am facut niciodata reclamatie pentru un mobilier, si daca ar fi sa ma gandesc ce as putea reclama cand vine vorba de mobila, imi vin in minte lucruri care tin de defecte din fabricatie, rezistenta si cam atat. Ieri insa am avut prilejul sa ,,invat” ceva la capitolul reclamatie la mobila. Eram intr-un magazin de mobila foarte cunoscut in Romania, unul din top 5 as spune eu. Adica mobila…

Saltele Bucuresti, mobila Bucuresti

Zilele trecute fiind prin Bucuresti am dat involuntar peste cateva reclame care anuntau un mare targ la Romexpo. Anuntul suna foarte pompos, saltele, mobila, utilaje si antichitati.

Pentru lenesi

Sau obezi. Fotoliu cu WC incorporat. ;))

Pentru divertisment, o lampa de camera

Daca de tavan v-ati ocupat, va propun si o lampa de camera. Distractiva si practica.

Mobila moderna

Daca doriti sa aveti in casa mobila moderna puteti incerca cu o masa foarte intersanta ce vine „la pachet” cu un set de scaune speciale (comode si cu un aspect foarte placut):

Lampa din fibra optica

Daca inca sunteti in cautarea unei lampi de tavan care sa fie in pas cu moda puteti incerca si o lampa din fibra optica. *-:)

Lampi de tavan la moda

Daca deja v-ati ales o biblioteca si ati achizitionat si o masa acum ar fi timpul sa va hotarati asupra unei lampi de tavan pentru a aduce un aspect unic locuintei dumeavoastra.

Vreau o masa !

Dupa ce m-am uita dupa o biblioteca de apartament astazi m-am decis: vreau si o masa ! Dar nu orice fel de masa, una interesanta. Ceva in genul: Si apoi as mai vrea cateva obiecte de mobilier interesante realizate in acelasi mod. 8->