Saltele Bucuresti, mobila Bucuresti

Zilele trecute fiind prin Bucuresti am dat involuntar peste cateva reclame care anuntau un mare targ la Romexpo. Anuntul suna foarte pompos, saltele, mobila, utilaje si antichitati. In general cand sunt prezentate mai multe lucruri la gramada nu prea iese nimic. Insa nu am tinut cont de acest aspect, astfel am poposit si eu la marele targ Bife Sim 2013 unde asa cum spunea reclama erau cam de toate, insa din punctul meu de vedere sub asteptari.

targ mobila Bucurestidecoratiuni interioarea Bucuresti

Au fost cateva firme care intr-adevar aveau ce arata insa le puteai numara pe degetele de la o mana si mai toti erau cu mobila. La capitolul saltele cred ca am numarat cinci firme, nimic spectaculos, adica aceleasi lucruri pe care le gasim intr-un magazin de saltele mai rasarit. Am fost la expozitii in Timisoara si am vazut saltele mai sofisticate decat cele de la targul din Bucuresti. Am dat peste Sissoko de la Master Chef, acesta e un plus al expozitiei, era si el la un stand care prezenta aparatura pentru bucatarie. In rest mobilier pompos si pe alocuri hidos, dar gusturile nu se discuta, am vazut si lucruri interesante, dar acestea intr-o mai mica masura.

mobilier Bucurestimobila Bucuresti

Per ansamblu nu se merita sa faci un drum special pentru o astfel de expozitie. Niciuna din categorii nu avea ceva spectaculos, ma refer atat la produse noi cat si la un pret redus. Cunosc magazine care pot oferi mai mult decat se gasea de vazut la acest targ, evident e parerea mea. Personal nu sunt interesat de utilaje pentru prelucrarea lemnului, iar targul avea si asa ceva. In ceea ce priveste antichitatile din expozitie, nu am ce sa spun, au fost si piese deosebite, insa la capitolul pret nu te puteai atinge de nimic. Si aceasta in comparatie cu alte targuri de profil, cum ar fi Targul de la Negreni de exemplu.

Tot in cadrul acestei drumetii prin Bucuresti, am poposit in noul magazin Staer, unde pot spune ca am vazut lucruri mai interesante decat la Romexpo

Mobila si saltele magazin Staer Bucuresti :

saltele Bucuresti

mobila Staer Bucuresti

Adica mobilier, decoratiuni si chiar un stand de saltele, mai toate produsele erau peste ceea ce am vazut in expozitie.

mobila Staer

saltele memory BucurestiStaer Bucuresti

Pana la urma exista magazine de saltele si mobila care sunt in permanenta niste expozitii de unde poti sa alegi ceea ce iti doresti in materie. Staer e un exemplu in acest domeniu, mobila, saltele, decoratiuni, toate in pas cu noutatile si tendintele pietei internationale.

One comment

  1. Bife a fost intradevar un targ extraordinar de mare de mobilier, cel putin pentru piata din Romania. Am trecut si eu pe acolo, ca simplu vizitator din pacate, si am ramas surprinsa de numarul mare de expozanti/producatori de mobila care mai de care mai faina. Imi pare rau ca toate aceste targuri sunt organizate in Bucuresti si mai putine in restul oraselor…cum ar fi Iasi ­čśÇ

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.