Tu cu cate linguri ai mancat de Paste ?

Nu vreau sa fac un recesamant al lingurilor din bucatariile romanesti. Insa daca e sa tinem cont de cate alimente s-au cumparat, respectiv gatit in Romania de Paste, atunci avem o mare problema….Orice estimare sau calcul am face, iese cu rest. Adica pentru a putea manca

Oliviera – Un singur site pentru mai multe restaurante

Din cand in cand mai de voie, mai de nevoie suntem obligati sa punem mana pe telefon si sa cerem de mancare. Acum sa nu va ganditi ca ma apuc sa sun cunoscutii si necunoscutii si sa urlu la ei ca imi este foame :). Nici chiar asa, de lene sau din cauza lipsei de inspiratie in bucatarie, gatim ceva mai rar in ultimul timp. Duminica cum nu am iesit…

Noi ce mai mancam ?

Mancarea este ,, luxul ‘’ de care fiecare dintre noi nu se poate lipsi, orice am face trebuie sa mancam..Intrebarea pana la urma e : ce mancam ?

Azi e ziua cand se mananca macinici

Pe 9 martie e ziua „oficiala” in care se mananca macinici (mucenici cum le spun cei mai pretentiosi). Nu stiu cum sunteti voi, dar mie imi plac la nebunie. Nu toti, astia gen ciorba.

E ok sa mananci „din gunoi”?

Sa zicem ca ai o pizza (la cutie) si nu o mananci pe toata, mai raman acolo 2-3 felii. Si duci cutia LANGA GUNOI. E ok sa o iei mai tarziu, si sa continui cu mancatul? 😕 Ca doar na, pizza a stat tot timpul in cutie. Cutia a stat langa gunoi.

Am gasit o chestie delicioasa: Nutline Fitness Mix

Cand ziceam Nutline ma gandeam automat la seminte. Recent am descoperit un produs al lor foarte bun: Fitness Mix. =P~ O chestie cu multe fructe deshidratate si migdale. De fapt contine migdale, ananas, papaia, stafide, merisoare.

Legume, fructe, carne, steag

Nu, nu e un joc din ala in care trebuie sa descoperi ce obiect nu isi are rostul intr-o lista de cuvinte. Sunt doar cateva imagini cu steaguri. Steaguri realizate din chestii comestibile (sa le zicem pe scurt, mancare). Mancare traditionala din tara respectiva.

Mancare + imaginatie =

Cateva poze foarte interesante. Haioase si relaxante.

Paste Carbonara, reteta putin adaptata

Dupa prima mea experienta culinara, la sugestia unei prietene, azi am incercat o alta reteta: Paste Carbonara. Din pacate insa a trebuit sa adaptez putin reteta, insa a iesit comestibila. 😀

Fasole batuta – prima mea experienta culinara

Daca tot am stabilit ca nu e o rusine sa faci mancare, am trecut la treaba. In meniul de azi fasole batuta.