Tu cu cate linguri ai mancat de Paste ?

Nu vreau sa fac un recesamant al lingurilor din bucatariile romanesti. Insa daca e sa tinem cont de cate alimente s-au cumparat, respectiv gatit in Romania de Paste, atunci avem o mare problema….Orice estimare sau calcul am face, iese cu rest. Adica pentru a putea manca tot ceea ce au cumparat romanii, ar fi trebuit sa mancam toti cel putin cu doua linguri deodata. Si atunci ar mai fi ramas mancare.

,,Sportul acesta” nu e ceva ,, anormal ”, se intampla in fiecare an aceeasi poveste; cumparam, cumparam, iar dupa aruncam. Ceea ce totusi mi se pare ciudat, e faptul ca a doua zi de cum s-au deschis magazinele, romanii au iesit din nou la cumparaturi, carucioare pline si arhipline…Desi mai e mult pana la Craciun…. Scuze, unii dintre romanii au iesit la cumparaturi, insa cam multi pana la urma.

In concluzie nu putem decat sa ne gandim : cu cate linguri se mananca de sarbatori in Romania ? Daca initial spuneam de doua, acum as inclina spre trei, doar ca nu imi dau seama cum este manevrata a treia lingura. Ca doar avem maxim doua maini, sau o fi unii cu trei maini si vreo 4 guri ?

Noroc ca s-a terminat, altfel mai plezneau cateva milioane de burti….

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.