zambesc.com RSS Feed

Tu cu cate linguri ai mancat de Paste ?

Nu vreau sa fac un recesamant al lingurilor din bucatariile romanesti. Insa daca e sa tinem cont de cate alimente s-au cumparat, respectiv gatit in Romania de Paste, atunci avem o mare problema….Orice estimare sau calcul am face, iese cu rest. Adica pentru a putea manca tot ceea ce au cumparat romanii, ar fi trebuit sa mancam toti cel putin cu doua linguri deodata. Si atunci ar mai fi ramas mancare.

,,Sportul acesta” nu e ceva ,, anormal ”, se intampla in fiecare an aceeasi poveste; cumparam, cumparam, iar dupa aruncam. Ceea ce totusi mi se pare ciudat, e faptul ca a doua zi de cum s-au deschis magazinele, romanii au iesit din nou la cumparaturi, carucioare pline si arhipline…Desi mai e mult pana la Craciun…. Scuze, unii dintre romanii au iesit la cumparaturi, insa cam multi pana la urma.

In concluzie nu putem decat sa ne gandim : cu cate linguri se mananca de sarbatori in Romania ? Daca initial spuneam de doua, acum as inclina spre trei, doar ca nu imi dau seama cum este manevrata a treia lingura. Ca doar avem maxim doua maini, sau o fi unii cu trei maini si vreo 4 guri ?

Noroc ca s-a terminat, altfel mai plezneau cateva milioane de burti….

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*