Super oferta: crapat lemne gratuit

De cateva zile tot aud la stiri ca umbla un individ care crapa lemne gratuit. Nu stiu daca e sponsorizat de vreun partid sau formatiune politica , ideea e ca toti cei care au lemne de crapat pot sta linistiti. Daca este sa il ascultam pe domnul Busu de la Pro Tv. Ca cica

Ce isi doresc copiii iarna ?

Nu vreau sa par un specialist in educatie sau ceva de genul, insa tot aud diverse opinii despre faptul ca multi copii isi petrec timpul in fata calculatorului. Pai iarna poate fi un motiv cu ajutorul caruia se poate schimba acest obicei. Nu am descoperit nimic magic, insa stiu ca niciun copil nu ar refuza o iesire cu sania iarna.

Aventuri de iarna

Pentru ca iarna nu a trecut inca va las un filmulet amuzant, sa vedeti cu ce se mai distreaza lumea prin alte colturi ale lumii.

La prima intalnire? Niciodata iarna!

Urmeaza prima intalnire? E iarna? Uita ideea. Pentru ca:

Era sa inot. Si nu la piscina

In seara asta mergeam frumos prin Regie. Pentru cine nu a fost recent pe acolo, sau nu a fost deloc, prin zona e un mic santier. Tot prin zona trece si Dambovita. Acum, traditional romanesc, cand se apuca mesterul de construit ceva neaparat trebuie sa strice, sa darame altceva. In povestea mea s-au decis sa darame gardul care se afla intre zona pe unde trece lumea si Dambovita.

Cuvantul zilei: GER

Cand m-am trezit dimineata si m-am uitat pe geam nu parea sa fie chiar atat de frig. Doar cand am iesit din casa am desoperit ce ger e afara. Atat de ger incat pana la metrou mi-au inghetat narile, simteau cum se lipesc si nu mai pot respira. Dar nu ma plang, asta e anotimpul.

Iarna in Bucuresti

O poza facuta azi dimineata, in Crangasi. Asta da iarna.