zambesc.com RSS Feed

Super oferta: crapat lemne gratuit

De cateva zile tot aud la stiri ca umbla un individ care crapa lemne gratuit. Nu stiu daca e sponsorizat de vreun partid sau formatiune politica , ideea e ca toti cei care au lemne de crapat pot sta linistiti. Daca este sa il ascultam pe domnul Busu de la Pro Tv. Ca cica domnul ,, Ger” va crapa lemnele mai pe la toti, chiar si pe la cei care nu au lemne de crapat. Tot pe la stiri se anunta ca vine niste zapada si prin Timisoara, dar cam degeaba. Adica autoritatile nu prea au ascultat, ca de aceea azi au fost luati din nou prin surprindere…Ca deh, nu au stiut ca daca ninge pe afara nu se va putea circula prin oras. Ce-i drept in zonele unde cresc palmieri nu prea ninge, dar nici unde ninge nu ar trebui sa se planteze palmieri…Dar primarul de pe la Timisoara nu stie.

Dar asta e, ne descurcam noi, ca doar iarna nu-i ca vara..Mai complicat pentru cei care l-au crezut pe Busu si nu si-au crapat lemnele.

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*