Dragoste si teapa in Ungaria

Am o cunostinta care de curand si-a schimbat jobul si implicit tara si orasul, mai exact s-a mutat din Timisoara la Budapesta. Desi nu este vorbitor de maghiara, functia si salarul l-au facut sa faca acest pas dificil pentru unii.

Idealul unor femei si barbati este acelasi: banii

Nu vreau sa pozez in individul perfect pentru care nu conteaza banii, insa eu cred ca undeva trebuie sa existe o limita. Dar sa incepem povestea: era odata un tip care a cunoscut o tipa, si amandoi s-au indragostit pe loc.

Cum sa cuceresti o femeie care iubeste alta femeie ?

Evident ma refer la barbati. Subiectul de ieri cu acel fabulos premiu pentru barbatul care va converti dragostea unei femei pentru o alta femeie in dragoste pentru un barbat, m-a pus pe ganduri. Pana la urma imi este greu sa inteleg, de ce sa iubesti pe cineva din aceeasi tabara cu tine.

Dr. Love – Liviu Varciu

Canalul de televiziune Pro tv, va fi si mai poluat, mai nou pe acest canal se va desfata magicul, magnificul Varciu. Si nu oricum ci ca un maestru in ale amorului.

Nunta sau doar tort

Am primit o invitatie la nunta, fapt ce mi-a adus aminte de o intamplare comica in opinia mea petrecuta in urma cu cativa ani. Dar iata ce s-a intamplat : Ca la fiecare sfarsit de saptamana am plecat mai multi prieteni la munte, grupul a fost destul de mare, fiecare a mai adus si alti prieteni, etc.

Pozitii de facut dragoste in spatiu

Cateva pozitii de facut dragoste, in spatiu. Pentru ca, cu evolutia zborului spatial, nu se stie cum ajungeti intr-o mica excursie prin sistemul solar. Si e bine sa fiti pregatiti. 😉 Pentru ca, in spatiu, daca nu mai e gravitatie unele chestii devin putin mai complicate. Inclusiv sexul. 😀 Asa ca, documentati-va bine.

Cand stii ca iubesti cu adevarat ?

Cand iti schimbi unele obiceiuri din proprie initiativa. Chiar te simti bine sa le schimbi. Cu toate ca, nu cu mult timp inainte, ti se pareau imposibil de schimbat.

Compatibilitati intre zodii, in dragoste

Exista anumite compatibilitati intre zodii ? In special in dragoste ? Oare el e alesul? Oare ea e destinul tau? Nu mai sta pe ganduri. Afla acum !

Si tot femeile sunt cu gura mare

Banc, auzit mai devreme cat asteptam la coada intr-un magazin.

Twilight, cu vampiri dar altfel

Twilight e un film cu vampiri. Insa un film ce iese din tiparul filmelor cu vampiri. Pentru ca nu se pune accent aproape deloc pe latura horror. Nu o sa vedeti prea mult sange, tipete sau alte grozavii. Sentimentele si emotiile sunt cele care conteaza. De fapt tot filmul are la baza o idee foarte simpla: cand e vorba de dragoste trebuie sa risti, trebuie sa te lasi purtat(a) de…