zambesc.com RSS Feed

Pozitii de facut dragoste in spatiu

Cateva pozitii de facut dragoste, in spatiu. Pentru ca, cu evolutia zborului spatial, nu se stie cum ajungeti intr-o mica excursie prin sistemul solar. Si e bine sa fiti pregatiti. winking
Pentru ca, in spatiu, daca nu mai e gravitatie unele chestii devin putin mai complicate. Inclusiv sexul. big grin
Asa ca, documentati-va bine.

Pozitii de facut dragoste in spatiu

Pentru cei care vor sa studieze acasa, in liniste, puteti descarca arhiva ce contine pozitiile de facut dragoste, la o rezolutie mai mare.

Arhiva imagini cu pozitii de facut dragoste in spatiu

P.S.: inainte sa faceti pasul cel mare, alegeti-va cu grija partenerul. Si verificati daca sunteti, in functie de zodie, compatibili.

, , , ,
2 Comentarii
  1. Soparloiul :

    A zis pe data de 28 iulie, 2010

    Super pozitii! Mai ales ca in conditii de imponderabilitate si cei mai plinuti scapa de povara gravitatiei si pot aplica niste pozitii dedicate exclusiv atletilor!

  2. PASCAL :

    A zis pe data de 16 decembrie, 2010

    de ce nu ma satur de masturbare de ce trebuie sa fac asta si in postul craciunului ? sunt tare pozitile eri am facut cu una in baie la Malll in bacau


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*