Idealul unor femei si barbati este acelasi: banii

Nu vreau sa pozez in individul perfect pentru care nu conteaza banii, insa eu cred ca undeva trebuie sa existe o limita. Dar sa incepem povestea: era odata un tip care a cunoscut o tipa, si amandoi s-au indragostit pe loc. Dragostea era atat de mare incat ei nu mai puteau trai unul fara altul, astfel ca s-au mutat impreuna, desi au fost persoane care s-au opus cu indarjire. Si s-au iubit unul pe altul mai mult decat ochii din cap. Au trait fericiti atat cand le era greu dar si atunci cand le era bine.

Totul a fost ca in povesti, toate problemele le tratau cu dragoste, astfel ca nu au simtit niciun neajuns. Pana intr-o zi cand ea a simtit ocazia vietii si a sarit in bratele altuia, probabil nu pentru dragoste ci pentru celalalte probleme. El a facut cam la fel s-a combinat imediat cu o faptura care era simpatica doar in amurg si noaptea, insa cu multi bani.

Financiar pot spune ca amandoi sunt realizati… ,, de afara ‘’ totul pare ok. Insa am ramas surprins sa aflu ca dupa ani de zile de la despartire, tin legatura intre ei, adica telefoane de cateva ori pe saptamana, poate chiar zilnic.

Din aceasta poveste nu pot sa trag decat o singura concluzie Ea + bani = Love ; El + bani = Love……iar daca adunam Ea + El = Lovele….Nu mi-a placut niciodata matematica, probabil de aceea nu prea stiu mare lucru despre fetele cu care am iesit, la unele nu le-am retinut nici numele…:P

7 comments

  1. Probabil vine un moment in care nu te mai poti hrani doar cu dragostea oferita si trebuie sa recurgi la genul asta de compromis…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.