Biserica Ortodoxa nu suporta concurenta

Mai pe scurt nu presteaza servicii in cimitirele private, pai cum ei sa munceasca la concurenta..Nu stiam ca biserica umbla doar dupa bani, eu ma gandeam ca vor sa ne duca in Rai. Dar se pare ca nu e asa, cel putin asta a confirmat Mitropolia Moldovei. Daca vreti sa ajungeti in Rai este obligatoriu sa cumparati lumanari, icoane autorizate, si bineinteles sa popositi in final in cimitirul bisericii si nu cumva intr-unul privat.

Ca altfel va treziti ca sunteti la Poarta Raiului iar Sf. Petru va cere autorizatia de la lumanari, icoane, daca v-ati facut norma de pupaturi la racla, taxa la biserica, etc. Daca nu aveti toate acestea in regula…. adio Rai.

Ma intreb popii astea unde merg in final ….. in Rai nu prea ii vad.

8 comments

 1. Biserica…. m-am abtinut sa injur, nu ca as crede un Dumnezei, pentru ca nu acceptai commentul.

  Se spune despre mafie ca face ca drege, se spun nume de benzi, mafioti, etc. dar de biserica nu se zice nimic. Nu se zice nimic de faptul ca Papa este cel mai mare manipulator. Nu se zice de faptul ca biseria este un mod legal de a fura si de a prosti lumea.

  Bah, atunci cand o sa il vezi pe Mos Craciun poti sa crezi in Dumnezeu.

 2. Biserica sau o mare parte din ceea ce inseamna biserica s-a indepartat de Dumnezeu, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa credem in Dumnezeu.

  Pana la urma vorbim de cea mai ,, legala’’ structura care ne goleste buzunarele, ce mai…. cea mai mare organizatie mafiota din Romania.

 3. Buna ziua!
  Eu din Vest Ucraina,Igor,ortodox crestin,monarhist,a cauta Adevarat Ortodoxie,a parasi eretic Moscovei patriarhat. Din greu a gasi in Ucraina Adevarat Ortodoxie. Pot sa va rog pentru pomenirea mortilor familia mea decedat, botezat in Ortodox Biserica in Chernivtsi(Chernautsy) regiune pina la Prim Mondial Razboi(Ioann,Dmytrij,Stepan,Olena) and my father Svyatoslav?
  Va rog sa primiti scuzele mele pentru prost proprietate romanesc facultatea de a vorbi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.