zambesc.com RSS Feed

Ofertele Real si pestele care iti sta in gat

Obisnuiesc sa mananc peste cel putin o data pe saptamana si in mod normal il cumpar de la Real, mai exact Real Calea Sagului Timisoara. Tot timpul caut sa nu iau un peste cu multe oase, etc. Din cand in cand ma ,, arunc” si la cate un somon, dar asta mai rar. Sambata insa a fost ziua in care am decis sa iau somon, peste foarte bun insa un pic cam scump. Am platit 50,99 lei/kg, astazi insa surpriza Real vindea acelasi peste cu 34,99 lei. Pentru un produs alimentar mi se pare cam mare adaosul, ….nu stiu exact cat e adaosul insa il deduc dupa reducere.

Sunt de acord la haine si alte cele, dar la mancare pare exagerata situatia. Si toate acestea peste noapte, cu astfel de hopuri in privinta pretului ajungi sa nu mai cumperi nimic de la Real, cu gandul ca maine va fi cu 30-50 % mai jos. In acest moment eu nu vad reducerea ci ,,teapa” pe care am primit-o, o miscare de marketing extrem de proasta. Diferenta de 15 lei nu mi se pare a fi una justificata. Probabil se merge pe varianta nu este somon in oras…gata crestem pretul, alta explicatie nu am. Asta e acum, data viitoare mai mergem si in alta parte.

, ,
9 Comentarii
 1. Mihai Grecia :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2013

  Incearca sa renunti la somon … big grin
  In afara de marketing iti mai dau un motiv: e cel mai „toxic” peste dintre cei comestibili … ma rog … cel de magazin

 2. dePop :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2013

  Probabil ca e si toxic pestele, insa ma gandesc ca strategia Real nu e doar la peste, ci si la alte produse

 3. Nicu Bostan :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2013

  Apropo de nivelul somonului pe piata uite un caz similar intamplat recent laughing stirileprotv.ro/stiri/social/am-crezut-ca-ma-imbogatesc-cum-s-a-naruit-visul-fermierilor-care-au-mizat-pe-conopida-in-2012.html Enjoy !

 4. Ana- :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2013

  cresc pretul apoi cica reducere….romania happy

 5. Mihai Daniel :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2013

  Exact asa au facut si de black friday ( aici nu ma refer la real )

 6. Adrian :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2013

  Mi sa intamplat si mie la fel ca tine dar nu la peste. Nici mie nu mi se pare corect. dar asta e Romania

 7. Roxana :

  A zis pe data de 25 ianuarie, 2013

  Da, si eu tot tepuita m-as simti!
  Sa fie vorba de termenul de valabilitate? Or fi avut stoc prea mare si cum lumea nu prea cumpara somon… au fost nevoiti sa il reduca? Altfel nu imi explic. happy Nu stiu in Timisoara, dar in Bucuresti mi se par mari preturile la Real, comparabile chiar cu supermarket-urile de cartier uneori.

 8. adi :

  A zis pe data de 25 ianuarie, 2013

  ai vreo idee cum sa recastigam traficl din google images, dupa ultiml update de la google din 23 ianuarie? se refera la modul cum e afisat in google images. Existavreo solutie la asta?

 9. anca :

  A zis pe data de 26 ianuarie, 2013

  Intr-adevar, magazinele real sunt scumpe comparativ cu alte retele similare, si de multe ori iti iei tepe precum cea descrisa mai sus


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*