Ofertele Real si pestele care iti sta in gat

Obisnuiesc sa mananc peste cel putin o data pe saptamana si in mod normal il cumpar de la Real, mai exact Real Calea Sagului Timisoara. Tot timpul caut sa nu iau un peste cu multe oase, etc. Din cand in cand ma ,, arunc” si la cate un somon, dar asta mai rar. Sambata insa a fost ziua in care am decis sa iau somon, peste foarte bun insa un pic cam scump. Am platit 50,99 lei/kg, astazi insa surpriza Real vindea acelasi peste cu 34,99 lei. Pentru un produs alimentar mi se pare cam mare adaosul, ….nu stiu exact cat e adaosul insa il deduc dupa reducere.

Sunt de acord la haine si alte cele, dar la mancare pare exagerata situatia. Si toate acestea peste noapte, cu astfel de hopuri in privinta pretului ajungi sa nu mai cumperi nimic de la Real, cu gandul ca maine va fi cu 30-50 % mai jos. In acest moment eu nu vad reducerea ci ,,teapa” pe care am primit-o, o miscare de marketing extrem de proasta. Diferenta de 15 lei nu mi se pare a fi una justificata. Probabil se merge pe varianta nu este somon in oras…gata crestem pretul, alta explicatie nu am. Asta e acum, data viitoare mai mergem si in alta parte.

9 comments

  1. Incearca sa renunti la somon … 😀
    In afara de marketing iti mai dau un motiv: e cel mai „toxic” peste dintre cei comestibili … ma rog … cel de magazin

  2. Apropo de nivelul somonului pe piata uite un caz similar intamplat recent :)) stirileprotv.ro/stiri/social/am-crezut-ca-ma-imbogatesc-cum-s-a-naruit-visul-fermierilor-care-au-mizat-pe-conopida-in-2012.html Enjoy !

  3. Da, si eu tot tepuita m-as simti!
    Sa fie vorba de termenul de valabilitate? Or fi avut stoc prea mare si cum lumea nu prea cumpara somon… au fost nevoiti sa il reduca? Altfel nu imi explic. 🙂 Nu stiu in Timisoara, dar in Bucuresti mi se par mari preturile la Real, comparabile chiar cu supermarket-urile de cartier uneori.

  4. ai vreo idee cum sa recastigam traficl din google images, dupa ultiml update de la google din 23 ianuarie? se refera la modul cum e afisat in google images. Existavreo solutie la asta?

  5. Intr-adevar, magazinele real sunt scumpe comparativ cu alte retele similare, si de multe ori iti iei tepe precum cea descrisa mai sus

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.