Cum sa cuceresti o femeie care iubeste alta femeie ?

Evident ma refer la barbati. Subiectul de ieri cu acel fabulos premiu pentru barbatul care va converti dragostea unei femei pentru o alta femeie in dragoste pentru un barbat, m-a pus pe ganduri. Pana la urma imi este greu sa inteleg, de ce sa iubesti pe cineva din aceeasi tabara cu tine. Nu am avut prilejul sa port o discutie pe tema aceasta cu o persoana direct implicata intr-o astfel de relatie. Poate si de aceea o astfel de misiune imi pare floare la ureche.

Nu vreau sa exagerez sau sa supar, dar eu cred ca nu exista femei care sa nu se simta catusi de putin atrase de barbati, si bineinteles invers. Doar ca in anumite situatii probabil lipseste ceva, cheia nebuniei…Da, dragostea inseamna si un pic de nebunie, fara un pic din toate nu functioneaza. Dar sa revenim la femeia incoruptibila,…suna frumos incoruptibila, adica atractiva pentru barbati, cu cat e mai greu de ,, corupt’’ cu atat e mai interesant. Deci revenind la concursul lansat de milionarul din Hong Kong si prezentat in articolul de aici….., am gasit o solutie.

Pare una mai putin barbateasca, dar e o solutie, deci baieti care va faceti bagajele catre Hong Kong, ar trebui sa va deghizati,..evident in femei. Asa poate , poate reusiti s-o seduceti pe fiica milionarului.

10 comments

  1. Nu cred ca daca un barbat se deghizeaza in femeie ar avea succes, din potriva, trebuie sa-i demonstreze ce pierde daca nu e cu el.

  2. Orice femeie cred ca e putin atrasa de un barbat , dar fac aceste lucruri pentru a iesii in evidenta si pentru a fi diferite de restul lumii.

  3. Cred ca mai bine spus nu cred ca este cineva care sa fi fost atras de cineva de sex opus, sunt si persoane mai suparacioasa care pot afirma ca nu sunt atrase, insa lipseste acel dar ca spune ca au fost atrase.

  4. Cred ca orice femeie isi doreste un barbat chiar daca ea zice 100% ca e lesbiana. Dar e foarte greu trebuie fie un don juan si sunt sigur ca o sa cada in plasa lui

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.