zambesc.com RSS Feed

Si pilotii beau cateodata

Ieri undeva pe un camp de langa Strehaia a picat un avion, aterizarea fortata fiind una norocoasa, adica cei doi piloti nu au patit nimic. Dar ,, comitetul de primire” a constatat ca cei doi norocosi erau cam pe doua, trei carari. Adica pilotul si ajutorul sau pasagerul acestuia erau bauti bine.

Cum in vazduh nu iti da nimeni fiola, poti pilota in siguranta..sau poate nu. Avionul cu care acestia mergeau in zig zag era unul destul de vechi, ceva ce se gaseste doar la muzeu, sau la firmele care presteaza servicii in agricultura pe la noi…De la o astfel de firma erau si cei doi turmentati. Pana la urma ii si inteleg de ce erau beti, un om treaz nu se urca intr-o astfel de epava numita avion. Probabil o fi acesta un posibil motiv…

Problema e ca indiferent de motiv dupa cateva pahare i se poate intampla oricui sa vrea sa opreasca pe un norisor sa faca pipi, sau poate sa ia la ocazie vro barza..happy .. Nu stiu daca asta s-a intamplat, aviatorii nostri sustin ca s-ar fi oprit avionul, motorul…..probabil o fi vazut o sirena, cred si eu ca dupa cateva pahare, orice pilot se simte marinar…happy

Totul e bine cand se termina cu bine pana la urma. Toata treaba asta ma pune pe ganduri, sper ca la avioanele de linie sa fie toti pilotii treji, nu doar pilotul automat.

, , , ,
7 Comentarii
 1. Mihai :

  A zis pe data de 13 mai, 2013

  Am auzit si eu stirea asta…si m-am amuzat copios..dar totusi..oare e de ras..?straight face

 2. Ana- :

  A zis pe data de 13 mai, 2013

  asta ca filmul ala cu flight…cam nasol totusi, nu prea e de ras

 3. Andrei :

  A zis pe data de 14 mai, 2013

  nasol sa bei ca pilot de avion!!!..bine spus Ana..exact ca in filmul Flight…..

 4. Ionut :

  A zis pe data de 15 mai, 2013

  Pare amuzant insa chiar nu este. Stau si ma intreb de cate ori se intampla ca un pilot sa consume alcool si sa porneasca spre destinatie punand in pericol vietile tuturor.

 5. Bogdan :

  A zis pe data de 15 mai, 2013

  Se joaca cu viata lor si a altor oameni. Nu e de ras

 6. Danut :

  A zis pe data de 16 mai, 2013

  totusi ala in film a reusit sa salveze mai multe vieti… si daca nu ma insel filmul este inspirat dupa un caz real…

 7. Costin :

  A zis pe data de 1 iulie, 2013

  Oamenii astia nu sunt sanatosi , se joaca cu viata oamenilor !


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*