Si pilotii beau cateodata

Ieri undeva pe un camp de langa Strehaia a picat un avion, aterizarea fortata fiind una norocoasa, adica cei doi piloti nu au patit nimic. Dar ,, comitetul de primire” a constatat ca cei doi norocosi erau cam pe doua, trei carari. Adica pilotul si ajutorul sau pasagerul acestuia erau bauti bine.

Cum in vazduh nu iti da nimeni fiola, poti pilota in siguranta..sau poate nu. Avionul cu care acestia mergeau in zig zag era unul destul de vechi, ceva ce se gaseste doar la muzeu, sau la firmele care presteaza servicii in agricultura pe la noi…De la o astfel de firma erau si cei doi turmentati. Pana la urma ii si inteleg de ce erau beti, un om treaz nu se urca intr-o astfel de epava numita avion. Probabil o fi acesta un posibil motiv…

Problema e ca indiferent de motiv dupa cateva pahare i se poate intampla oricui sa vrea sa opreasca pe un norisor sa faca pipi, sau poate sa ia la ocazie vro barza..:) .. Nu stiu daca asta s-a intamplat, aviatorii nostri sustin ca s-ar fi oprit avionul, motorul…..probabil o fi vazut o sirena, cred si eu ca dupa cateva pahare, orice pilot se simte marinar…:)

Totul e bine cand se termina cu bine pana la urma. Toata treaba asta ma pune pe ganduri, sper ca la avioanele de linie sa fie toti pilotii treji, nu doar pilotul automat.

7 comments

  1. Pare amuzant insa chiar nu este. Stau si ma intreb de cate ori se intampla ca un pilot sa consume alcool si sa porneasca spre destinatie punand in pericol vietile tuturor.

  2. totusi ala in film a reusit sa salveze mai multe vieti… si daca nu ma insel filmul este inspirat dupa un caz real…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.