Cafea gratis

Nu beau cafea, pur si simplu nu m-a ,, prins ” aceasta licoare atat de populara. In general toate lichidele care le beau de placere le prefer de la frigider, astfel cafeaua nu prea a ajuns in ,, meniul ” meu. Dar nu despre asta este vorba in aceasta postare, una din firmele cu care lucrez, a inceput de ceva timp sa ofere cafea gratuit celor care le calca pragul. E vorba de un magazin de prezentare care vinde saltele, paturi, perne, adica produse care nu le cumparam zilnic, iar vizitatorii/clientii sunt relativi putini ca numar, fata de alte nise.

Deci firma cu pricina a instalat o masina de cafea din acea profesionala, cafea super buna, din ce am inteles..Si totusi in circa sase saptamani foarte putini dintre vizitatori accepta o cafea gratis…oare de ce ? Asta e intrebarea firmei, si pe buna dreptate ma intreb si eu, de ce refuza o cafea gratuita cei care intra in magazin ?

Daca ar fi sa vorbim in procente, circa 10% din cei care intra in magazin accepta sa bea o cafea, restul refuza invocand diverse motive. Pentru mine personal e o surpriza, adica nu vad un motiv sa existe un procent asa mare de persoane care refuza o cafea buna si gratuita. Probabil unii se gandesc ca vor trebui sa o plateasca sau sa cumpere ceva din magazin…desi vanzatoarea le spune ca e gratuita cafeaua. Sau poate lumea nu mai consuma cafea ?..

O fi mai interesanta varianta unui masaj gratuit..:)…sau poate ,, strategia” celor de la B&B Collection. ­čśÇ
Cea din urma sigur nu, dar merita comparata atitudinea/strategia, poate asa vor invata si altii cum sa se comporte cu clientii.

9 comments

  1. Probabil la o cafea trebuie si o tigare sau mai mult timp, nu poti sa o bei ca pe apa si de aceea oamenii o refuza pt ca nu au timp sa stea.

  2. poate pentru ca se simt obligati sa cumpere ceva, in schimbul cafelei, nu ca le-o cere cineva, ci pentru asa considera ei ca este corect

  3. O cafea necesita timp pentru a fi consumata. daca nu esti genul : bea din mers, nu ai cum sa accepti o cafea, chiar daca este gratis.

  4. Prin zona mea nu se ofera cafea gratis, chiar daca se ofera cred ca da faliment rapid. Nu consum multa cafea pe zi dar o cafea pe zi e necesara corpului meu. Auzi, nu mai bine iei cafeaua acasa si o dai la un vecin sau la un amarat de pe strada?

  5. Poate sun toti pe graba ­čÖé sau clienti care fregventeaza acel magazin nu sunt bautori de cafea

  6. O cafea gratis nu are nevoie de publicitate pentru ca este ea generatoare de asa ceva prin gratuitatea ei. In spatele acestei gratuitati se ascunde publicitatea.. aici intervin eu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.