Șeli a loau amenzi dă la maneli

Așea cum a auzit cei cu 8 clase terminate până la vârsta de 20 de ani, celebrul vloegăr sau bloegăr Șeli a ânplinit douăjdeani și a dat bairam cu amici lui ntelectuali, unii avea și ochelari, că odată ânplinește băiatu doujdeani și arată ce poate cu fomeia lui și pretenii care este.

Șeli care nu știm excat cu cât e impozitat de stat, a ânchireat o vilă în Snagov și a chema-t doi pretenari care cântă la Opera din Paris. Mă rog, pe trotoarul Operei din Paris sau când ie cazul pe aleile de lângă Opera dîn Viena, unde e șaormerii.

Să curgă Moțart

Și Șeli a zis că e legile e proaste că el și preteni lui ântelectuali nare Covizi că sa testat ânainte decât freo doi care lucra cu regi manelelor na vrut să se tăsteze că ei nu âși bagă vată în nas.

Pă pleilistul bairamului era inițial sinfonii dalea de Moțart și Bah dar nu avea regi manelelor particturile la ei și nu l-e știa păninafară și a cântat și ei ce a găsit că daia e regi să fie șăfi pe primu loc la iutub să moară dujmanii.

Potrivit poliți-ei, polițăștii care a venit la petrecere na vrut să bea și ei ceva și nici na făcut poze cu Șeli și nici cu regi manele-lor că era în tinpu programului și nu avea voie să le pună pă faisbuc să âi vadă șefii să ia penalizări. Dar na venit cu mâna goală ci ia adus lu Șeli amenzi de zioua lui că să țină minte cea făcut el când avea doujdeani și avea bani.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.