Se redeschide Parcul copiilor din Timisoara

In sfarsit intra si Timisoara in randul oraselor civilizate. Dupa o perioada de ,, post’’ a unei generatii intregi de copii, a venit momentul sa se redeschida parcul copiilor. Niciodata nu am privit parcul copiilor ca fiind exclusiv pentru copii, iar daca luam ca exemplu marile parcuri ale lumii, Disney de exemplu, acestea se adreseaza in foarte mare parte adultilor.

Nu putem compara Parcul Copiilor din Timisoara cu Disneyland, dar asa cum este e foarte bun. Deschiderea va avea loc in data de 1 iunie, unii vor spune ziua copilului, altii campanie electorala. Personal nu am mai crezut ca se va mai deschide vreodata. Nu pot decat sa ma bucur ca si un copil, desi nu mai sunt. Astfel de parcuri nu ar trebui sa lipseasca din niciun oras, e ca si cum ar fi un oras fara restaurant. Ceea ce e de neconceput pentru noi adultii, copiii insa nu stiu cum sa isi ceara drepturile, astfel ca Romania are o gramada de lipsuri la acest capitol. Asteptam 1 iunie, iar dupa revenim cu impresii si imagini cu noul parc.

7 comments

  1. Se putea deschide si mai repede, dar de ce sa nu profitam in campanie electorala…..E bine si acum, parcul a stat in paragina mai mult din cauza unora care nu stiau cum sa imparta banii alocati pentru amenajare…poate se va schimba ceva dupa alegeri.

  2. Pentru cei care nu stiu s-a investit peste 2 milioane de euro in parcul copiilor din Timisoara.

  3. important este ca se va deschide,mai putin conteaza ca va fi aproape de alegeri sau nu. Laudabila idee,Timisoara oricum este un oras extrem de frumos si civilizat…

  4. Poate se va construi si in Romania un parc de distractii pentru ei, aproape la fel de bun ca Disneyland 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.