Parcul Copiilor din Timisoara – Impresii

Zilele trecute anuntam, ma bucuram ca s-a redeschis Parcul Copiilor din Timisoara. Astazi am reusit sa revad parcul in haine noi si dupa toata tevatura aveam asteptari sa vad ceva pe masura celor peste 2 milioane de euro investite. Insa dezamagirea a fost crunta, in trecut parcul era mult peste ceea ce avem acum. Nu s-a schimbat decat pavajul, gazonul cateva tobogane, un alt trenulet, mult mai mic si fara trecere prin tunel. Totul mult mai simplu, practic un parc cu cateva tobogane, bancute, o tiroliana pentru copii si barcute care sunt mult sub ceea ce a fost in trecut.

Sincer investitia nu se regaseste in ceea ce ofera acum Parcul Copiilor. Dupa niste calcule simple nu cred ca investitia ar fi trebuit sa depaseasca 200 de mii euro,dar pana la doua milioane si ceva e foarte mult…………….Unde or fi restul de bani ?……..iata cateva imagini :

Cum ma intrebam si intr-un alt articol,… de fapt acum vin cu confirmarea, campanie electorala…..doar atat, nimic altceva. Nu putem avea nu stiu ce pretentii de la un parc, insa nu pricep de ce a trebuit sa lucram aproape 10 ani pentru a pune un pavaj, niste pomi si cateva tobogane.

9 comments

  1. Se fura in draci in Romania, nu te-ai obisnuit cu asta?! Daca nu fura pe fata, fura prin contracte cu statul.

  2. Parculetul arata bine. Din pacate se puteau face mult mai multe cu 2 mil de euro. Dar na…ne-am obisnuit deja cu furtisagurile…

  3. Olivia : @

    Arata bine dar nu de 2 milioane si ceva de euro, plus ca in trecut era mai complex, cu mai multe atractii…

  4. 2 milioane investitia? Unde D-zeu sunt banii astia? :)) Au vrut sa faca un mini-Disneyland probabil dar na, nu le-a iesit.

  5. Si partea cea mai urata e ca se vede ca suntem prostiti pe fata…si nu putem face nimic..

  6. copii merita un asemenea parc si ma bucur mult ca l-au redeschis ! iar legat de investitile facute,e un lucru NORMAL sa umfle pretul investitilor. Stiu primarii care au calculatoare in valoare de 130 de milioane fiecare !!!! asa este trecut pe bon..Deci se poate si la case mai mari…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.