Se cauta un gps auto care sa tina la sofer

Habar nu am care este durata de viata a unui gps auto. Eu am un gps de circa doi ani si inca exista si isi face treaba cand apelez la el. Insa in cadrul firmei la care lucrez este o mare problema cu gps-urile. Acestea pur si simplu dispar, asa cam la 2-3 luni, maxim 4 luni e durata de viata a unui gps. Pur si simplu am impresia ca dintr-o data gps-ul auto capata o forma aerodinamica, ii cresc oarece pene. Iar cand soferul deschide usa…farr, gps-ul si-a luat zborul. Aceasta ar fi una din explicatii, sau poate se topesc de la caldura, desi in ultimile luni nu prea a fost caldura.

Gps-ul auto potrivit

Pana la urma in astfel de situatii nu ai incotro si trebuie sa cauti un gps ieftin. Evident indicat ar fi un gps care sa nu poate fi dat jos din masina. Unul prins in lanturi, sau cat jumatate din cabina, ca sa nu fie nimeni tentat sa isi lipeasca mana de el. Si totusi dincolo de ieftin trebuie ales ceva viabil si functional. Am gasit pe net cateva oferte, ba chiar sfaturi cum se alege un gps bun. Daca e sa ma iau dupa propria experienta as alege ceva de la Mio. Eu sunt multumit, de ce am, chiar si acumulatorul tine daca e nevoie si nu iti mai merge incarcarea ( mi s-a intamplat cand aveam mare nevoie de gps sa imi pice siguranta de la priza masinii ). Nu stiu insa daca vreun revanzator face si oferte speciale pentru mai multe bucati. Ma refer la cei cu magazinele online, ca la ceilalti am intrebat si s-au uitat ciudat la mine. E vorba de o firma mare de electrocasnice, a carei sefa de magazin a strambat din nas de parca i-am rupt fasul. La sase bucati mi se pare normal sa cer reducere.

Pana la urma sigur se va gasi si vanzatorul care sa inteleaga acest lucru. Mai ramane totusi problema gps-urilor care se lipesc de mainile soferilor, sau a celor care ajung in masina. Nu stiu care e solutia potrivita pentru acesta problema, poate un gps care sa fie urmarit de alt gps. Nu stiu daca s-a gandit cineva la acest lucru, dar pare singura solutie in acest moment. Sa cumperi cinci sase gps-uri la doua trei luni nu e chiar de colo, colo.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.