zambesc.com RSS Feed

Sarbatoarea la romani

Ne place foarte mult sa sarbatorim, nu conteaza ce anume, distractie sa fie. Cuvantul distractie are insa mai multe intelesuri. Pentru unii inseamna mici, bere si manele, pentru altii sarmale gratis si multe imbranceli. Tot ceea ce este gratis este binevenit. Romania pitoreasca este una extrem de traditionala, iar daca respecti traditia trebuie ca la fiecare sarbatoare sa infuleci mici, pizza si bere…………ce mai traditional romanesc.

, ,
4 Comentarii
 1. Caruc :

  A zis pe data de 15 august, 2011

  Si ce ne mai placelove strucklove struck

 2. Anunturi :

  A zis pe data de 16 august, 2011

  Ce mai, suntem un popor fericit!

 3. Alexa :

  A zis pe data de 16 august, 2011

  la noi, sarbatoare = mancare multa.Nu conteaza locul lumea care este in jur mancare sa fie si ne distram…

 4. zoologika :

  A zis pe data de 23 august, 2011

  De multe ori aud în rândul rudelor clieşul „pe vremea mea noi ştiam să ne distrăm nu ca voi acum”. Apoi mi se enumeră ca distracţii statul la taclale, băutul şi mâncatul. O_o


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*