zambesc.com RSS Feed

Strainii vin sa divorteze in Romania

New York Times a publicat lista cu cele mai interesante destinatii turistice pentru divort, printre aceastea se afla si tara noastra. Initial am crezut ca este o gluma, dar se pare ca este pe bune. Pretul ar fi unul dintre argumentele forte la fel si durat divortului. Legislatia din unele tari are proceduri mai lungi si evident mai costisitoare in ceea ce priveste pronuntarea unui divort.

Dar dincolo de aceste aspecte, un divort nu e cu siguranta ceva placut si cei in cauza nu vor sa il asocieze cu ceva frumos. Probabil acesta este un alt argument care ii face sa aleaga Romania. Divortul e un necaz, dar dupa ce vad strainii cu ce necazuri ne confruntam noi, isi dau seama ce norocosi sunt. Astfel le creste moralul si nu au nevoie de psiholog ca urmare a recentei despartiri.

, , , ,
4 Comentarii
 1. Anunturi :

  A zis pe data de 16 august, 2011

  laughing Tare faza. Explore the Carpathian garden!

 2. Alexa :

  A zis pe data de 16 august, 2011

  Macar cu atat sa fim si noi de folos altora laughing

 3. Yamasha :

  A zis pe data de 16 august, 2011

  E clar…avem cu ce sa ne laudam laughing)

 4. Iulian :

  A zis pe data de 16 august, 2011

  Cred ca „Divorce in the Carpathian garden! ” ar fi mai ok, daca punem si o „promotie” (buy one, get one free) o sa fie coada la judecatorii si ne dublam numarul de turisti. laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*