Bilete de tren mai scumpe

Nu circul cu trenul, decat extrem de rar. Anul trecut am facut un drum care nu a fost deloc placut. Trecand peste mizeria si neajunsurile din tren, traseul meu presupunea sa schimb trenul la Craiova. Ajuns in gara Craiova surpriza : respectivul tren, ruta, nu mai exista, desi aveam bilet. Cei de la informatii m-au trimis la autogara sau sa astept doua zile trenul. Parca eram intr-un film western, doar in astfel de filme trenurile circulau o data pe saptamana.
Scumpirea anuntata 20% este exagerat de mare. Eu stiam ca se mai rotunjea pretul cu valoarea inflatiei, iar aceasta nu e de 20 %.

5 comments

  1. La cate pierderi are CFR-ul este normal sa creasca pretul la bilete, altfel o sa termine aiba afaceri tot pe minus si nu o sa isi permita sa ridice standardele din trenuri

  2. Nu are legatura modernizarea, pretul biletelor si pierderile….daca nu e ok o ruta o scoti si ai eliminat pierderea…………….Mai toti fosti directori au dosare penale pentru delapidare, etc………..deci pierderea e in alta parte…de fapt pierderea companiei CFR se transforma in castig pentru cei care o conduc..castig personal.

  3. dar de scumpirea de la Metrorex ce ma zici. de la 27 la 35 de lei, undeva la 25% si e aceiasi nebunie dimineata la unirii. Deci nu vin mai repede si nici nu sunt mai multe

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.