zambesc.com RSS Feed

Bilete de tren mai scumpe

Nu circul cu trenul, decat extrem de rar. Anul trecut am facut un drum care nu a fost deloc placut. Trecand peste mizeria si neajunsurile din tren, traseul meu presupunea sa schimb trenul la Craiova. Ajuns in gara Craiova surpriza : respectivul tren, ruta, nu mai exista, desi aveam bilet. Cei de la informatii m-au trimis la autogara sau sa astept doua zile trenul. Parca eram intr-un film western, doar in astfel de filme trenurile circulau o data pe saptamana.
Scumpirea anuntata 20% este exagerat de mare. Eu stiam ca se mai rotunjea pretul cu valoarea inflatiei, iar aceasta nu e de 20 %.

, ,
5 Comentarii
 1. Marieta :

  A zis pe data de 14 august, 2011

  18% dar asta nu schimbă datele problemei

 2. Trafi :

  A zis pe data de 16 august, 2011

  La cate pierderi are CFR-ul este normal sa creasca pretul la bilete, altfel o sa termine aiba afaceri tot pe minus si nu o sa isi permita sa ridice standardele din trenuri

 3. dePop :

  A zis pe data de 16 august, 2011

  Nu are legatura modernizarea, pretul biletelor si pierderile….daca nu e ok o ruta o scoti si ai eliminat pierderea…………….Mai toti fosti directori au dosare penale pentru delapidare, etc………..deci pierderea e in alta parte…de fapt pierderea companiei CFR se transforma in castig pentru cei care o conduc..castig personal.

 4. eUFOria :

  A zis pe data de 17 august, 2011

  dar de scumpirea de la Metrorex ce ma zici. de la 27 la 35 de lei, undeva la 25% si e aceiasi nebunie dimineata la unirii. Deci nu vin mai repede si nici nu sunt mai multe

 5. dePop :

  A zis pe data de 17 august, 2011

  Avantajul meu ca nu stau in Bucuresti.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*