Dublu sau nimic

Daca iti spune cineva ca i-a fost dublat salariu cu siguranta vei considera ca dublu inseamna foarte mult. Orice obiect, suma dublata in consecinta inseamna mult fata decat a fost. Ieri citeam in presa ca o doamna profesoara sau aspiranta la acest post a luat nota 1 la examenul de suplinire in invatamant. Pana aici toate,, normale” majoritatea celor care au participat la examen nu au luat nota de trecere. Dar doamna in cauza a depus contestatie, deci ea vrea nota mai mare. Dar cu cat se poate modifica nota 1, sa o dublezi ar fi exagerat…………..iar nota dublata ar fi 2……………., adica aceasi situatie ca si in cazul notei 1………………….Nu toti suntem destepti sau poate pregatiti pentru anumite examene, insa e jalnic daca mai si ,, semnalizam” anumite defecte.

8 comments

  1. nici eu nu prea sunt de acord cu „contestatiile” fara sanse … ca la BAC, 50% din picati au contestat, poate-poate o iesi ceva … ca doar nu pierdeau nimic

  2. Poate o taxa de contestatie (de ex. 200lei), ar rezolva problema. Contestatia a fost intemeiata, s-a marit nota, nu conteaza cu cat, primesti banii inapoi, altfel ramai fara.

  3. pai uite ca a fost un caz la bac…cand s-a copiat gresit nota…elev de 10 a luat 3 si ceva…si la contestatie parca a ajuns la 9 si…d-aia sunt bune contestatiile ­čÖé

  4. Sunt de acord cu contestatiile,dar nu cred ca ar fi corect sa fie diferente mari de punctaj ca iar nui bn.

  5. Asemenea lucruri nu se petrec in Occident.- Dar cred ca si Becali este impins in fata de anumite persoane…imi pare rau pentru el.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.