Dublu sau nimic

Daca iti spune cineva ca i-a fost dublat salariu cu siguranta vei considera ca dublu inseamna foarte mult. Orice obiect, suma dublata in consecinta inseamna mult fata decat a fost. Ieri citeam in presa ca o doamna profesoara sau aspiranta la acest post a luat nota 1 la examenul de suplinire in invatamant. Pana aici toate,, normale” majoritatea celor care au participat la examen nu au luat nota de trecere. Dar doamna in cauza a depus contestatie, deci ea vrea nota mai mare. Dar cu cat se poate modifica nota 1, sa o dublezi ar fi exagerat…………..iar nota dublata ar fi 2……………., adica aceasi situatie ca si in cazul notei 1………………….Nu toti suntem destepti sau poate pregatiti pentru anumite examene, insa e jalnic daca mai si ,, semnalizam” anumite defecte.

8 comments

  1. nici eu nu prea sunt de acord cu „contestatiile” fara sanse … ca la BAC, 50% din picati au contestat, poate-poate o iesi ceva … ca doar nu pierdeau nimic

  2. Poate o taxa de contestatie (de ex. 200lei), ar rezolva problema. Contestatia a fost intemeiata, s-a marit nota, nu conteaza cu cat, primesti banii inapoi, altfel ramai fara.

  3. pai uite ca a fost un caz la bac…cand s-a copiat gresit nota…elev de 10 a luat 3 si ceva…si la contestatie parca a ajuns la 9 si…d-aia sunt bune contestatiile 🙂

  4. Sunt de acord cu contestatiile,dar nu cred ca ar fi corect sa fie diferente mari de punctaj ca iar nui bn.

  5. Asemenea lucruri nu se petrec in Occident.- Dar cred ca si Becali este impins in fata de anumite persoane…imi pare rau pentru el.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.