Saltele Timflex Oradea ( P )

Producatorul de saltele Timflex a deschis de curand un nou magazin de prezentare, este vorba de Timflex Oradea. Pentru cei care nu cunosc brandul Timflex, am sa va fac o scurta prezentare. Timflex face parte dintr-un grup de firme care produce saltele, paturi, somiere. La capitolul saltele vorbim de produse care in marea lor majoritate sunt vandute pe piata italiana.
saltele Oradea
Materia prima folosita la productia saltelelor este import Italia. Printre furnizori se afla si unul din cei mai mari producatori de spume la nivel mondial, este vorba de GommaGomma. Exista produse care sunt fabricate in Italia, Timflex producand doar husa in Romania, un exemplu fiind salteaua din latex.

Magazin Timflex Oradea

Magazinul este situat pe bulevardul Dacia la nr 66, o locatie generoasa unde se pot proba saltelele Timflex. Iar daca proba din magazin nu va satisface puteti cere o saltea in proba acasa. Da, Timflex lanseaza aceasta posibilitate, fara obligatii, clientii pot solicita doua saltele in proba pentru a le incerca, iar ulterior poate cumpara sau nu produsul.
Timflex oradea
Gama de saltele Timflex este una destul de generoasa, puteti alege intre saltele ortopedice, super ortopedice, din latex, memory sau arcuri impachetate. Foarte important, la Timflex puteti comanda orice dimensiune si forma de saltea, incepannd de la saltele care sunt mai mari de 2 metri si terminand cu saltele rotunde, sau alte forme atipice.

saltele ortopedice

Oferta Timflex Oradea

Magazinul Timflex Oradea nu este un simplu magazin, este locul unde poti servi un ceai sau o cafea, este locul unde toti cei care probeaza saltelele sunt rasplatiti cu cate o perna decorativa. Toate acestea fara obligatia de a cumpara ceva. Mai mult in aceasta perioada saltelele din gama premium sunt la oferta, astfel poti achizitiona o saltea din latex, memory sau arcuri impachetate cu o reducere de – 25%.
In plus toate produsele cumparate sunt livrate si montate gratuit, livrarea se face pana la usa sau la pat, dupa cum doreste clientul.

magazin timflex oradea

De ce sa alegi Timflex ?

Calitate:

– Spuma memory, latex, import Italia.
– Saltelele respecta toate standardele UE de calitate.
– Direct de la producator.
– ,,Reteta produs” italian, produse testate in Italia.
– Garantia pretului corect.

Servicii :

– Livrare gratuita pana la pat.
– Montaj gratuit in cazul paturilor.
– Produse atipice in termen foarte scurt, inclusiv paturi mai mari de 2 metri daca e cazul.
– Consultanta
– Proba produsului acasa fara obligatii, transport asigurat tur – retur de Timflex.

saltele

Oferte :

– Acum -25 % la saltele memory, latex, si cele cu arcuri impachetate.
– Perne cadou.
– Timflex are in permanenta oferte pentru clienti.

Chiar daca nu ai nevoie acum de o saltea iti recomand sa vizitezi magazinul Timflex, au cafea foarte buna, iar daca ai chef sa te intinzi un pic pe un pat primesti o perna cadou. In plus s-ar putea sa afli lucruri noi despre cum te poti odihni mai bine sau cum ar trebui sa iti intretii salteaua de acasa.

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.