S-a dat drum liber la clone

Nu e vorba de vreun film, in Japonia iti poti clona patrupedul si aceasta legal, oficial. Nu sunt din categoria celor care vad un semn malefic in toate astea, dar ce-i drept nici nu prea ma bucur. Cred eu ca s-a deschis poarta catre o noua lume, o lume necunoscuta. Si chiar daca oficial oamenii clonati nu exista, personal ma indoiesc de acest lucru. Cu siguranta au fost clonati si oameni, ceea ce nu stim inca sunt efectele colaterale.

Revenind la japonezi, acestia au clonat peste o mie de caini pana in prezent. Doar atat pentru ca nu oricine isi permite procedura, costurile fiind de circa 80 mii euro, ceea ce nu e de ici colo, altfel ne trezeam si noi cu oarece ,, fabrici ” de profil. Oricum e o chestiune de timp pana vor scadea preturile, si pana si alte tari vor aproba astfel de proceduri. Nu m-ar mira sa fim urmatoarea tara dupa Japonia si nu la clonat caini ci personae. La cate se intampla acum pe la noi, clonarea simpatizantilor lu’ Dragnea nu ar fi chiar o surpriza.

One comment

  1. Wow ce nebunie de popor de fiecare data japonezii au iesit la rampa cu idei nebunesti dar asta le intrecere pe toate !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.