Ion Tiriac, cel mai arogant milionar roman

De cele mai multe ori cei bogati au un comportament ce lasa de dorit. Nu toti insa si nu peste tot se intampla asa ceva. Uneori cei cu bani investesc si in educatie si tin chiar cont de cei sapte ani de acasa. Dintre milionarii de top din Romania, cel mai arrogant, de-a dreptul nesimtit, este de departe Ion Tiriac. Nu e vorba de vreo dezvaluire, sau ceva lucruri doar de mine stiute. Rezultatul acestui ,, top ” e ca urmare a ceea ce vedem la tv. Mai ales atunci cand acesti indivizi sunt surprinsi in direct si nu au timp sa opreasca un material care nu le face cinste.

Din acest punct de vedere, Ion Tiriac apare pe primul loc. Este printre putinii milionari care au amenintat de cateva ori realizatorii tv in direct, pentru ca i se puneau intrebari incommode. Amenintari fara scrupule, fara jena..ca la usa cortului. Cu vorbe de genul ,, zbori de aici ” ,, ajungi somer ”, ce mai, Casa Nostra in varianta mioritica.

De ce unii se cred zei ?

E drept ca multi romanii se cred zei, insa nu toti isi si permit acest lucru. Ion Tiriac si altii din categoria lui se cred zei si isi si permit. Nu sunt fanul lu’ Gigi Becali, insa Tiriac ar trebui sa il aibe ca exemplu. Altfel nu o sa fie nimic pentru romani, decat inca un argant cu bani care isi permite orice. Daca vrei ca numele tau sa insemne ceva, sa ramana in memoria romanilor, nu trebuie sa construiesti cladiri, monumente, universitati si ce mai vrei tu sa faci. Ci sa fii un om respectuos, cu bun simt, si alte cele…mâi Ioane, mâi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.