Rusia scapa Romania de saracie

Multi romani nu prea suporta Rusia, probabil toti in afara de unul, evident este vorba de Nea Nelu. Totusi Rusia poate scapa Romania de saracie, nu va bucurati prea tare nu ne vor retroceda nimic. Rusia in acest moment a inventat un nou trend care poate schimba total viata romanilor. Solutia este simpla, nu iti mai place tara de care apartii. Pai iesi in strada si ceri ca judetul, zona de unde esti sa fie alipita de alta tara. Dar mare atentie, alege o tara potrivita altfel maine, poimaine ne trezim ca limba maghiara este obligatorie. Deci eu zic sa facem o lista cu tarile de care merita sa ne alipim.

Iata propunerile mele :

1. America
2. Australia
3. Elvetia
4. Germania

Deci astept si alte propuneri inspirate sper, in felul acesta am rezolvat toate problemele Romaniei, facem un referendum si in 2-3 saptamani suntem ,,insula” americana. Sper doar sa nu fie multi cu preferintele lu ‘ Tantareanu sa nu ne trezim pasalac tailandez, nu de alta dar nu prea imi place orezul ­čÖé .

3 comments

  1. Parerea mea este ca atat noi cat si tara sa revenim la adevaratul nostru nume de DAC.respectiv DACIA.De ce ne-am uitat originile,oare ne este rusine!

  2. Vasile@

    Aceasta este o mare problema, nu stiu daca se va rezolva vreodata, pana atunci vom fi cu voie sa fara voie ,, Taram tiganesc „. Schimbarea ar fi trebuit facuta in 90, dar probabil nu se va mai face niciodata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.