zambesc.com RSS Feed

Rusia scapa Romania de saracie

Multi romani nu prea suporta Rusia, probabil toti in afara de unul, evident este vorba de Nea Nelu. Totusi Rusia poate scapa Romania de saracie, nu va bucurati prea tare nu ne vor retroceda nimic. Rusia in acest moment a inventat un nou trend care poate schimba total viata romanilor. Solutia este simpla, nu iti mai place tara de care apartii. Pai iesi in strada si ceri ca judetul, zona de unde esti sa fie alipita de alta tara. Dar mare atentie, alege o tara potrivita altfel maine, poimaine ne trezim ca limba maghiara este obligatorie. Deci eu zic sa facem o lista cu tarile de care merita sa ne alipim.

Iata propunerile mele :

1. America
2. Australia
3. Elvetia
4. Germania

Deci astept si alte propuneri inspirate sper, in felul acesta am rezolvat toate problemele Romaniei, facem un referendum si in 2-3 saptamani suntem ,,insula” americana. Sper doar sa nu fie multi cu preferintele lu ‘ Tantareanu sa nu ne trezim pasalac tailandez, nu de alta dar nu prea imi place orezul happy .

, ,
3 Comentarii
 1. Mihai :

  A zis pe data de 8 martie, 2014

  subscriu!!

 2. VASILE :

  A zis pe data de 9 martie, 2014

  Parerea mea este ca atat noi cat si tara sa revenim la adevaratul nostru nume de DAC.respectiv DACIA.De ce ne-am uitat originile,oare ne este rusine!

 3. dePop :

  A zis pe data de 9 martie, 2014

  Vasile@

  Aceasta este o mare problema, nu stiu daca se va rezolva vreodata, pana atunci vom fi cu voie sa fara voie ,, Taram tiganesc „. Schimbarea ar fi trebuit facuta in 90, dar probabil nu se va mai face niciodata.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*