Ciclop Timisoara isi bate joc de clienti

Din cand in cand mai primesc cate un mail de la cititori, adica un fel de ,, scrisori catre redactie” 😛 . Iata si mesajul primit astazi :

,, Ma numesc Razvan si am o scurta poveste care prezinta o experienta extrem de neplacuta cu o firma din Timisoara. Este vorba de magazinul Ciclop. Cei care sunt timisoreni cunosc aceasta firma, nu o sa intru in alte detalii. Am mers la ei sa cumpar cateva dibluri chimice. Nu aveau aceste produse dar am fost asigurat ca daca voi lasa un avans peste cateva zile le voi primi.
Ciclop Timisoara
Asa am procedat, am lasat avans iar luni urma sa ridic marfa. Luni marfa nu era dar m-au asigurat ca voi primi marti diblurile chimice, am zis ok, desi eu am o echipa care lucreaza la o cladire si mai totul se cam dadea peste cap.

Marti ajung la magazinul Ciclop, vanzatorul imi spune ca au venit diblurile, dar nu toate ca cica sunt scumpe si ca doar 20 de bucati a primit, in loc de 30 de bucati. Ok, zic da-mi cate ai si restul le iau din alta parte. Imi face un bon cu care ma duc la caserie, ii aduc aminte la doamna casiera ca am un avans lasat sa verifice pe calculator. Aceasta imi spune ca avansul este dar nu imi poate da marfa decat daca am factura de avans.

– Pai pentru ce ? O intreb.
– Trebuie sa o vad imi raspunde.
– Nu am, ii zic eu
– Atunci nu pot sa va dau marfa.

Ii explic ca m-au incurcat deja de doua ori, o data au intarziat, iar a doua oara nu mi-au adus tot ceea ce am comandat. Ii explic ca poate sa vada factura de avans pe calculatorul ei, ii arat buletinul unde datele sunt cele de pe factura, dar in zadar. Dupa cateva discutii fara rost cu vanzatorul si din nou cu madam de la caserie, i-am lasat balta si am plecat sa imi iau diblurile chimice din alta parte. Adica am renuntat la comanda de la Ciclop

A doua zi inarmat cu factura de avans am venit sa imi recuperez banii, ca timpul pierdut la Ciclop nu o sa-l recuperez niciodata. La caserie tot doamna pe care nici in fund nu o doare de clienti. Ii explic de ce am venit, iar aceasta imi spune ca nu se poate, ci trebuie obligat, fortat sa platesc diferenta si sa iau marfa. Ii amintesc de faptul ca nu a vrut sa imi de-a marfa cand am avut nevoie, iar acum se poate spala cu ea pe cap. In final dupa cateva discutii si teorii de doi bani facute de doamna casiera, mi-am recuperat banii.

In concluzie am primit de la magazinul Ciclop din Timisoara urmatoarele : promisiuni neonorate, dispret, timp pierdut, adica bani pierduti pana la urma. Are cineva nevoie de asa ceva ? Nu cred, asta inseamna ca nici de Ciclop nu avem nevoie.
Sunt constient ca nu toata firma Ciclop este la acest nivel, dar daca tii un astfel de angajat, intr-o perioada in care toti pun accent pe multumirea clientului, atunci toata firma isi merita soarta.

Personal nu voi mai calca in acest magazin, pe banii mei vreau un pic de respect. ”

One comment

  1. De mult nu mai calc in magazinul Ciclop si asta doar din cauza unor angajați nesimțiți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.