zambesc.com RSS Feed

Replica mea preferata din filmele de actiune

Multe din filmele cu eroi/supereroi, la final au cam aceasi chestie. Baietii buni sunt capturati de baietii rai. Iar personajul negativ principal le dezvaluie planurile lui. Cum o sa distruga el lumea, cum o sa omoare oamenii, ce o sa faca si cum o sa o faca.
Bineinteles baietii buni reusesc sa scape si, cu sunt foarte informati ce urmeaza sa se intample, se duc si salveaza situatia.
Sfarsit.

E, la un moment-dat, a inceput sa ma enerveze toata treaba. De fapt au inceput sa ma enerveze peronajele negative. De ce toti sunt asa de prosti ? thinking
De ce stau sa povesteasca cu lux de amanunte „asa, deci eu am de gand sa omor ceva oameni. o sa lansez ceva rachete nucleare…ha ha ha !!! o sa ma duc in camera cealalta, o sa apas pe un buton mare si rosu si in 30 de minute rachetele vor fi lansate… ha ha ha !!!confused

Nu era mai simplu sa lanseze intai rachetele si apoi sa le povestesca ce a facut? Sau de ce dureaza intotdeauna o gramada de minute pana chestia rea din filme sa se intample.

idea Bine, evident, ca sa aibe timp personajele pozitive sa salveze situatia si sa se termine filmul cu bine.

Dar oricum, pe mine ma enerveaza cum scenaristii isi bat joc de personajele negative. Personaje care sunt de multe ori genii de-a lungul filmului dar la sfarsit comit toti aceasi „greseala” stupida.

Pana am vazut un film care m-a facut extrem de fericit. Pentru ca personajul negativ nu mai comite aceeasi greseala. dancing

I’m not a comic book villain. Do you seriously think I would explain my master stroke to you if there were even the slightest possibility you could affect the outcome? I triggered it 35 minutes ago

Bravo ma !!! applause

, ,
10 Comentarii
 1. george :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2010

  eu nu ma mai uit la filmele de actiune de mult, mi se par stupide si toate urmeaza cam acelasi scenariu, deja din primele 15 minute imi dau seama ce o sa se intample si renunt sa ma mai uit

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2010

  Unele au efecte speciale interesante. tongue

 3. Pavel :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2010

  Si altceva ma mai supara pe mine. Situatiile limita. Ca in 2012, chiar la inceput. Ala de fuge cu masina, de fuge cu avionul totul e la limita la 3 centimetrii de surparea pamantului. Cat o fi el de film, dar e extrem de enervanta faza. Si asta se intampla in mai toate filmele.

 4. john :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2010

  fi-v-ar filkmele ale dreacu

 5. Anda :

  A zis pe data de 17 ianuarie, 2010

  Si mie mi-a placut Watchmen big grin

 6. Ursitoare :

  A zis pe data de 18 ianuarie, 2010

  „I’ll be back” laughing

 7. VanGhelie :

  A zis pe data de 18 ianuarie, 2010

  Si totusi, binili invinge. Toate femeili stie cabinili invinge. Cre ca de-aia si spuna aia raii tot, ca chiar si ei stie ca binili invinge.

 8. camy :

  A zis pe data de 18 ianuarie, 2010

  hahaha ! intradevar e misto da pun pariu ca tot a pierdut la finalul filmului !
  si daca tot vorbim de filme … si de faze enervante , spuneti-mi si mie de ce in toate filmele fortele de ordine ajung cand se termina toata actiunea ?

 9. Tatăl Vostru :

  A zis pe data de 18 ianuarie, 2010

  Nu toate filmele de actiune sunt stupide, mai sunt si unele care sunt chiar bune dar nu sunt promovate destul

 10. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 18 ianuarie, 2010

  Exemple ?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*