Puterea mintii si jocurile

De mic copil m-a fascinat acest subiect: puterea mintii. Si teorile cum ca omul nu foloseste decat un mic procent din creier.
Evident, am incercat sa indoi si eu linguri folosind puterea mintii. Si bineinteles ca nu am reusit. ­čÖé
Dar se pare ca tehnologia progreseaza.

O companie, NeuroSky, comercializeaza o interfata care „citeste gandurile”: MindSet.
Bine, nu e foarte performanta, tehnologia de abia se dezvolta.
Dar totusi au reusit sa realizeze un joc in care diverse actiuni se realizeaza in functie de starea mentala in care se afla jucatorul.

Ma duc sa ii scriu mosului ce cadou vreau. 8->

6 comments

  1. nu e prea convingator video.Vreau sa zic ca copilul misca telefonul,iar la i phone 3g este o aplicatie misti telu se misca si o minge pe ecran.Mie nu mi se pare cv nou.

  2. Madu, si pe N97 e un joc in care daca misti ecranul se misca bila. In filmulet e folosit un jos similar dar…cand ajunge la anumite „porti” trebuie sa le deschida folosindu-si puterea mintii.

  3. si pe mine ma fascineaza puterea mintii, iar pe langa asta si subconstientul uman, mi se pare ca aceste doua „lucruri” nu sunt asa de mult luate in considerare atunci cand se incearca explicarea unor fapte ale unora, de exemplu

  4. chestia respectiva, cum ca noi folosim doar 10% din creier, tind sa cred si eu ca este adevarata. in ceea ce priveste puterea mintii, mi se pare fascinant „telekinesis” din cauza faptului ca oricine o poate exercita la un moment dat. ­čśë

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.