Macro with my Nokia

Pentru că de ieri am un nou hobby: poze macro făcute cu Nokia, m-am gândit că mi-ar fi mai uşor dacă aş strânge toate pozele realizate într-un singur loc. Şi aşa a apărut micuţul blog: Macro with my Nokia.

Primul articol scris de pe telefon folosind aplicatia de WordPress pentru telefoanele Nokia

De putin timp a aparut in Ovi Store o aplicatie de WordPress pentru telefoanele Nokia. Prima data cand am vrut sa o instalez nu era disponibila pentru Nokia N97. Azi m-am uitat din nou si surpriza. Era disponibila. Am downloadat-o si acum o testam. E relativ utila dar doar daca vreti sa adaugati un articol mai simplist sau se realizati chestiile de baza. Pentru chestii mai avansate, cum ar fii…

Nokia E7, telefonul pentru care as renunta la N97

Nokia se pregateste sa lanseze un nou telefon pe piata: Nokia E7. De curiozitate m-am uitat si eu putin la specificatiile lui si am salivat putin la el. Ce sa mai, din punctul meu de vedere va fii cel mai tare telefon. Si da, as inlocui N97-le la care tin atat cu un Nokia E7.

Melci, dupa ploaie

De la atata ploaie s-au inmultit si melcii. Macar daca m-as pricepe, i-as aduna. A, si stiti ca melcii fug ? ;)) Asta am auzit-o la un nenea care avea o ferma de melci, in fiecare zi trebuia sa ii adune pe aia mai naravasi, care paraseau incinta. 😀

Programe pentru Nokia N97. Sugestii

Cateva programe pe care le folosesc eu pe Nokia 97.

Ce inseamna de fapt backup

Dupa episodul din ziua trecuta ma duc din nou la Nokia Care Center. „V-ati facut backup? … Da!„. Pentru ca eu imi facusem frumos backup acasa. Folosind OVI Suite, am salvat toate informatiile de pe telefon intr-un fisier pe hard. Bun, daca mi-am facut eu singur backup atunci sa imi instaleze ultima versiune de software.

Nokia N8, are sau nu tastatura ?

Am si eu o curiozitate legata de noul Nokia N8: are sau nu tastatura ? Tastatura fizica, nu de aia, pe ecran. Pentru ca nu am inteles exact daca are sau nu. Prima data, cand m-am uitat sa vad si eu ce caracteristici are Nokia N8, m-am uitat pe site-ul local, in romana: nokia.ro. Unde scria clar:

Aici si acum 2.0 pentru Nokia N97

Daca tot am descoperit ca exista un nou update pentru N97, pe numele lui Aici si acum 2.0 (din englezul Here and now), l-am instalat si eu. Si e chiar interesant. Ba mai mult, foarte util. In afara de informatiile de baza despre conditiile meteo (temperatura, viteza vantului, conditii atmosferice) afiseaza si diverse informatii referitoare la petrecerea timpului liber.

Suport Nokia.ro ? Aproape inutil

Pe cuvantu meu. Sa va povestesc si de ce. Ma gandesc eu zilele astea sa imi cumpar o casca casca bluetooth. Nokia. Pentru telefonul meu. Cum nu sunt specialist in domeniul accesorilor pentru telefoane si cum exista nokia.ro, sectiunea Contact, m-am gandit sa le trimit si eu o intrebare. Ceva simplu.

Puterea mintii si jocurile

De mic copil m-a fascinat acest subiect: puterea mintii. Si teorile cum ca omul nu foloseste decat un mic procent din creier. Evident, am incercat sa indoi si eu linguri folosind puterea mintii. Si bineinteles ca nu am reusit. 🙂 Dar se pare ca tehnologia progreseaza.