Prima persoană vaccinată anti-Covid din România a fost un chinez găsit într-o valiză pe Otopeni

A început campania de recoltare a cadoului oferit de Republica Comunistă Populară Chineză întregii lumi, virusul Covid-19. Așa cum era de așteptat, vaccinul produs de aia de la Viagra, că nu pot să le pronunț numele, a fost injectat și în România. Și ca să fie siguri că nu există efecte adverse, primul vaccinat a fost un chinez descoperit la controlul bagajelor într-o valiză, cu destinația Londra.

Potrivit medicului Raed Ar-Afat din Calafat, care și-a început activitatea la un fast-food cu mancare tradițională de șobolani din China, chinezul este turist și se numește Și Ți-Odau și e din comuna Liliacul Mic din județul Tele-Pangolin. Este membru al partidului comunist din anul 2019, de când a fost în Wuhan să își cumpere baterii pentru lanternă.

Autoritățile l-au transportat pe chinez la Intitutul Matei Balș într-o remorcă de furaje, pentru a fi vaccinat, iar la sosire, în remorcă era doar chinezul, care mâncase între timp toate furajele.

La inocularea vaccinului anti Covid 19 s-a folosit o seringă ruginită din muzeul institutului, care fusese folosită și la vaccinarea primilor chinezi ajunși în România în anii 50, când i-a trimsi Mao să numere vrăbiuțele.

Vaccinarea a decurs normal, iar chinezul a declarat la Taraf TV că iubește foarte mult România și este îndrăgostit de pastrama de melc afumat învârtită în ulei de măsline de capră.

Rezultatele analizelor arată că este nevoie și de un al doilea vaccin, pentru că chinezul a dezvoltat o temperatură neabișnuit de mare, 45 cu 3, și s-a desprins de patul de spital și a zburat n atmosferă, spre Lună.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.