Băiatul de la Pizza-Pfizer care bagă vaccin d-ala de firmă, boss

A aflat toată țara năzbâtia de la Slobozia, unde flacoanele de vaccin anti-Covid au fost livrate la spitalul din localitate în cutii de pizza. Sper că erau cutii noi, nu d-alea refolosite, cu urme de grăsime și resturi de cascaval si ketchup si firimituri de blat…

Zic că s-a lansat un tren, frate, pai dacă pentru amărâții ăia din Bărăgan, de care nu a mai auzit nimeni de când a făcut unu Turnul Eiffel în miniatură se aduce vaccinul minune în cutii de pizza, atunci pentru cocalari și pițipoance cum să fie?

Pai la cocalarii de cartier, vaccinul de la Pfizer va fi livrat în rulouri de șaorma, cu de toate, desigur, și cu ardei iute. Pentru cocalarii care au făcut duș sâmbătă și s-au spălat pă dinți săptămâna asta, vaccnul vine în cutii de chicken strips de la Keefsi. Iar pentru cocalarii de mall, care își dau cu spray lunea și se spală din două în două zile sub braț și când plouă pă păr, serul va fi adus în cutiuțe de Big Mec.

Cât despre pițipoancele wanna-be, care fac trotuarul pe înserat, vaccinul se aplică și cu prezervativ. Cele mai evoluate, care au muncit în Italea sau Spanea și au venit acasă cu tot pești, Pfizer oferă opțiunea vaccin cu Botox, asta în cazul în care nu și-au făcut deja pe lla vreo clinică din Turcia.

Iar pițipoancele care au apărut deja la televizor, nu neapărat la știri, și și-au făcut cel puțin un selfie cu cel puțin un manelist, de la Țanza Uraganu în jos, vaccinul nu se aplică pentru că nu mai e cazul. De ele nu se mai lipește nimic.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.