Presa straina e zapacita

Nu vreau sa bag in aceeasi oala presa internationala, dar unii dintre ei sunt de-a dreptul tampiti. Alta explicatie nu as gasi la ceea ce s-a scris in ultimul timp la adresa noastra. Nu vreau sa ma gandesc la nu stiu ce scenarii, dar anumite lucruri chiar nu puteau sa apara fara a avea la baza ceva foarte bine orchestrat.

La inceput a fost carnea de cal, urmata imediat de laptele infestat, carnea de curcan plina cu nu stiu ce substante. Iar acum s-au trezit englezii sa ne prezinte pe noi romanii ca fiind purtatori de tuberculoza. Si nu o forma clasica ci una super rezistenta, probabil am luat-o de la extraterstrii….

Iar daca vom tot veni in Anglia ii vom distruge, practic dupa reporterasul cu pricina suntem extrem de periculosi. Un fel de arme, care odata intrate in Anglia vor nimici poporul englez. In 20 de ani va ramane Anglia fara englezi…doar niste tampiti pot scrie, publica, difuza, asa ceva. Se pare ca englezii nu sunt doar betivani, prostia englezeasca nu are pereche in lume.

Inchipuiti-va ca pentru materialul cu pricina au cerut parerea unui medic, au facut calcule..vai ii extermina romanii..Nu e vorba de un articol scris pe toaleta dupa o cearta cu nevasta…totul a fost prezentat intr-un mod serios, ,, profesionist”. Ma intreb cati dintre ei pun botul la asa ceva, nu folosesc acest cuvant in mod normal, adica ,, botul” dar in acest context e foarte potrivit. O fi Anglia plina de retardati ?..Se simt oare englezii inferiori si atunci se folosesc de orice mijloc sa arunce cu noroi….?

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.