Ce ai face, dar nu o faci..inca ?

Cu siguranta fiecare dintre noi avem ganduri, planuri pe care nu indraznim sa le punem in aplicare. Specialistii in ale mintii spun ca aceasta ar face diferenta intre un om normal si un nebun. Evident nu in toate cazurile putem vorbi de asa ceva, depinde si de planul pe care il avem. Deci interebare : ce ai face dar nu faci ?

Personal daca ar fi sa ma gandesc un pic, as avea cateva idei :

– m-as muta la munte si as renunta sa mai cumpar mancarea din magazine, ci as consuma doar ce as produce eu.
– nu as mai plati taxe la stat..nu merita statul nimic.
– uneori nu as pune frana atunci cand un dobitoc cu ceafa groasa imi taie calea.
– as impinge masina unui vecin cu buldozerul, parcheza tot timpul pe doua locuri.
– as urechea la propriu cativa politicieni..cam multi, aproape toti.
– uneori nu as opri la semnalul politiei, asa sa vad ce ochi ar face ,, organul”.

– i-as aduna pe toti profesorii, invatatorii, care in scoala mi-au dat o gramada de sfaturi aiurea, si le-as spune ca au gresit.
– uneori as da cu telefonul de pereti..nu mai am mult.
– as face minuni pentru unii, pentru cei care stau la semafor si nu au decat o mana, le-as aduce aminte ca mai au una lipita de corp..poate au uitat de ea <:-P . - celor care arunca pe jos le-as indesa in gura obiectele respective. - as interzice accesul pe strazi celor murdari si imputiti..polueaza. - as demola toate casele cu turnulete. - le-as urca in avion pe siliconate, sa vad daca le plesnesc buzele sau alte parti ale corpului, adica as face un fel de popcorn. Lista ar putea continua, insa ma opresc aici, altfel risc sa ajung in extrema cealalta :ar! .

5 comments

  1. As face scoala de soferi dar, fiind stangace stau cam sprost cu orientarea stanga-dreapta pe moment! Intotdeauna trebuie sa ma gandesc o clipa care e stanga si care e dreapta!

  2. le-as desumfla cauciucurile tuturor celor care parcheaza masinile, blocandu-i pe altii… ca ies ei repede din supermarket

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.