Poti inchiria puscariasi doar cu buletinul

Bancile au cam scos toate formele de credit care erau doar in baza buletinului, insa exista institutii care tocmai au introdus ca si conditie buletinul pentru o colaborare. Nu e chiar un credit dar tot in sfera economica se afla. Daca pana nu demult doar societatile comerciale puteau inchiria puscariasi, astazi orice persoana fizica poate inchiria puscariasi de la penitenciarul Jilava. Probabil criza a dus aici, costurile sunt extrem de mici, adica salariul minim pe economie.

Deci daca aveti vreo problema cu vecinii si aveti nevoie de suport, va puteti incropi o echipa de soc imediat, si nu orice echipa. Alegeti cei mai tatuati rezidenti de la Jilava si sigur nu veti mai avea probleme cu cei din jur. Pentru tinerele de peste 60 de ani care inca colcaie de hormoni aceasta opurtunitate poate fi sansa vietii, mai ceva ca in filme.

Nu mai stiu exact cum se numea filmul la care vreau sa fac referire, doar imi aduc aminte ca o dama se plimba printre barbati si spunea : yes, no, yes, yes..no, yes. Sper doar sa nu scape pe aceasta ,, portita” nou creata si unii care au ajuns la Jilava din cauza faptului ca au bagat vreo baba in geamantan sau chiar in doua geamantane.

18 comments

  1. eu nu inteleg de ce nu „se doneaza” puscariasi pentru dezapeziri, constructii diguri in caz de inundatii si… de ce nu, autostrazi.

  2. Si pentru „tinerii” de peste 60 se poate gasi cateo „studenta”. De ce sa facem discriminare?

  3. What !! nu am mai auzit chestia asta insa ce pot spune este ca ar trebui sa ii puna pe toti puscariasila munca ca noi in hranim… ei stau bine la caldurica si lati nu au banii sa dea drumu jumate de ora la un calorifer sau la aragaz si eu sun boieri..

  4. Treaba e serioasa, nu e gluma, detalii puteti obtine de la Penitenciarul Jilava, pretul e undeva echivalent cu venitul minim, adica 720 sau 730 lei/ luna, ceva de genul.

  5. ar fi prea de tot :-d . Pai daca vrei sa te apere cineva,iti inchiriezi o trupa de securitate,cineva de incredere..

  6. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate | BlogAwards
  7. Creditul doar cu buletinul a dus spre un dezastru pe plan financiar ….. asta cu „”ia-ti puscarias doar cu buletinul”” oare in ce directie o sa duca …? :))

  8. Pai, sincer sa fiu, cred ca ar pleca si ei sa munceasca…decat sa stai intr-un penitenciar, mai bine iti faci treaba pe undeva.

  9. :)))))) Cine stie … poate o sa poata si puscariasii sa inchirieze o baba :)))) IN celula :)))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.