Ce poti sa faci cu o lebada ?

Trei idioti au furat o lebada din Gradina Zoologica Timisoara. Pana aici nimic iesit din comun, adica deja suntem obisnuiti ca sa se fure tot ce misca si tot ce nu misca. Furatul e un sport pentru unii, nu as cere nimanui sa imi explice de ce fura, sunt sigur ca toti hotii au motive ,, serioase ”…nu au ce manca, nu au unde sta, etc…iar munca nu e pentru ei. Ceea ce ma intereseaza in cazul celor trei idioti ; de ce sa furi o lebada ? Daca era vorba de mancare, adica sa faci lebada pe gratar, cred ca era mai simplu si fara riscuri sa jefuiasca un cotet de gaini….De ce lebada ?

Ce poti face cu o lebada furata ?

– o vopsesti si o vinzi ca fiind papagal
– o jumulesti si iti faci o perna..ma indoiesc ca cei trei idioti vroiau o perna.
– o imperechezi cu un cocos….in speranta ca vor iesi rate.
– pur si simplu vrei sa confirmi ca rromanii sunt mari consumatori de lebede…..sau poate idiotii se antrenau pentru a doua editie Master Chef.

Din fericire lebada a fost recuperata de o patrula a jandarmilor, deci e in siguranta…sper ca si restul locatarilor de la Zoo Timisoara sa iasa la inventar………., avem multi idioti amatori de arici sau un paun la ceaun..

11 comments

  1. O fi si lebada o necesitate la casa omului. Sporeste gradul de confort al locatarului. :)) Important e ca a fost recuperata.

  2. Funny rau ! bine ca totusi nu a fost vreu leu sau urs ca, crea putina panica in oras ­čÖé

  3. Eu cred ca au vrut sa o ia de nevasta si pe urma s au certat ca nu puteau sa o imparta:))

  4. ca au recuperat-o e bine pentru cei de la Zoo,dar din PACATE ca o sa mai faca idiotii aia 3 fara ea? poate chiar aveau ganduri serioase legate de MASTER CHEF :-p. Glumesc,bineinteles. Inca o dovada de critinitate in Romania…

  5. Ehe, sa vinzi o lebada ca fiind de fapt un papagal urias ar fi o afacere :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.