Expert Parlamentar

Mi-a picat in mana o brosura plina cu poze ale unor mascarici, unii le mai spun si candidati, fiecare avand sub poza numele si respectiv ocupatia/functia. Pana aici nimic anormal, insa una din cucoane se prezinta sub titulatura de Expert Parlamentar.., uau…Nu stiam ca exista si aceasta profesie, adica pentru a dormi intr-un fotoliu confortabil pe banii nostri trebuie sa ai diploma de Expert Parlamentar…..scuze.. nu se doarme chiar tot timpul,… din cand in cand ,, expertii” sunt deranjati din somn pentru a-si vota dublarea salariului, diurnei, si schimbarea masinii cumparate in urma cu un an,…..ca deh..e deja veche.

Eu am impresia ca unii au ajuns sa confunde acest popor cu un spital de nebuni, toti ce se vor votati sunt experti si specialisti in ceva,…..ceva despre care nici ei insisi nu stiu ce inseamna. As vrea sa vad si eu un expert in dat cu sapa, sau unul care munceste…, orice dar sa munceasca. Era mai potrivita titulatura Expert in Gogosi, toti politicienii au aceasta calitate…cat priveste pe alegator cred ca singura senzatie care il incearca in fata unor astfel de ,, minunatii” sau ,,pitii” cum le mai spuni unii….e senzatia de greata..

11 comments

  1. Din pacate nu prea le pasa ce gandim noi despre ei. Important pentru fiecare este sa castige cat se poate de mai mult, insa din ce traiesc ceilalti nu le intereseaza. Ei sunt experti. Mi-as dori sa stiu in ce, ca nici in politica prea multe rezultate bune nu ofera.

  2. Oare cum si-a obtinut titulatura de expert?In urma unui examen,dupa niste cursuri?Atunci ar fi curios sa stim cine preda aceste cursuri.Care sunt expertii cei mai tari?

  3. Asa pofta de gogosi mi s-a facut! 🙂
    N-ar fi rau sa existe mai multi experti in asta, decat experti in testat fotolii.

  4. Nemultumirile noastre raman doar pentru noi ca pe ei nu ii afecteaza nicicum…

  5. e clara treaba ! cine sare cu banul mai tare ala e avansat in grad mai mult….

  6. Ar fi ok ca nemultumirile noastre sa-i miste si pe ei catusi de putin 😐

  7. filmul romanesc Poker din 2010 ,ne arata o fata a politicii. vi-l recomand celor ce sunt interesati..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.