Porumbul modificat genetic

Plantele modificate genetic nu au fost niciodata un subiect care sa ma intereseze in mod special. Adica am considerat tot timpul ca exista o institutie, un departament care verifica tot ceea ce ne ajunge in farfurie. Evident nu ma refer la institutile romanesti ci la cele internationae. Ieri insa urmarind stirile am fost surprins sa constat ca practic nimic nu e sigur.

Despre ce este vorba; o firma americana comercializeaza seminte de porumb modificate genetic, seminte care au fost plantate cultivate,… etc, si pe la noi dar pentru care nu s-au efectuat teste, decat acum recent. Testele facute intr-un laborator din Germania sunt catastrofale.Soarecii de laborator au facut cancer in circa 4 luni dupa ce au inceput sa consume porumbul modificat genetic. Saracii soareci aratau groaznic, aveau formatiuni canceroase de marimea unei mingi de ping pong si asta doar dupa patru luni.

Acest porumb se comercializeaza si pe la noi, deci oricand putem consuma pufuleti, fulgi de porumb…….si multe altele. Problema e ca acesta planta nu este singura modificata genetic, cultivam soia si multe alte plante pe care le credem sanatoase, 100% naturale si care in realitate sunt otrava curata.

Ma tot intreb,…cine zambeste dupa o astfel de isprava ?
De ce sa otravesti lumea ?..
Chiar conteaza intr-atat banii ?

One comment

  1. Cauza ar fi urmatoarea, suntem prea multi pe aceasta planeta si probabil vor sa mai scape de noi..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.