Botezatu si talentoasele next top model

Nu urmaresc astfel de emisiuni, insa in pauza meciului Stelei am dat pe Antena1, unde ce sa vezi; Botezatu ca un vertitabil bulibasa taia si spanzura printre femei. Dar ce femei…in majoritatea lor ,, strambe”..sper sa nu supar pe nimeni. Dar mai toate fetele si femeile pareau de pe centura, unele dintre ele foarte coapte, adica trecute de 50 de ani. Ba la un moment dat a intrat si un mos, ..cred ca ar fi fost un top model perfect. Haioasa emisiunea, nu mai bucati, una si una..in marea lor majoritate ar fi avut nevoie de un control.

Nu stiu ce control, orice control…sigur se gasea ceva in neregula. In marea lor majoritate sigur nu au oglinda acasa, altfel sigur nu veneau… Dar probabil e un domeniu care ma depaseste si Bote sigur va face dintr-o tuta o alta Bianca adica tot o tuta doar ca la fel de operata. Adica se ia o pitipoanca se opereaza, se plastifiaza, siliconeaza si obtinem un top model.

6 comments

  1. Totul e comercial,din cate am auzit acele fete trec si prin patul lui Bote,povesteau fetele de la ultima emisiune…beahh

  2. Cam aiurea emisiunile de genul asta! Apar toate pitipoane3cele si se dau in spectacol pe posturi de televiziune, si uite asa promoveaza prostia la nivel inalt! Nici cu bote nu mi-e rusine,. cu ce s-ar deosebi el, daca se preteaza la asa emisiuni.

  3. domnisoarele date sunt pentru satisfacere fizica, nu cred ca e capabila una dintre ele sa fie o gospodina sau sotie….

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.