Politia Locala Timisoara a lasat poarta deschisa

Astazi Politia Locala din Timisoara a avut poarta deschisa, probabil va ganditi ca cineva a ratacit cheile, sau poate vreun agent a uitat sa inchida poarta. Nu, astazi a fost ziua Politiei Locale.
politia locala timisoara
Si cum oamenii mari nu asculta ce au de povestit super agentii de la Politia Locala, cei din urma i-au corupt pe copii sa ii viziteze.

Iata ce au putut sa vada copiii la Politia Locala :

– scutere, adica niste trotinete cu care se plimba si bunicii lor, doar ceva mai rablagite.
– catuse, adica niste bratari cum au si parintii lor in noptiera de la dormitor, doar ca cele ale parintilor sunt mai aratoase.
– pistoale cu alice, adica aproape identice cu cele cu care se joaca baieteii de peste 4 ani.
– statii de emisie receptie, adica niste walkie talkie, de care a avut parte fiecare copilas cand era bebe, asa ii spravegheau parintii.
– si o turma de oameni, adica agentii cu privirea tampa ratacita undeva in vazduh, ba mai mult unii probabil din superstitie sau nu, aveau si pantofii luati invers, adica stangul pe picior drept si invers.

Ce povesti au auzit copiii :

Pai domnii de la Politia Locala au o groaza de povesti, de exemplu cum o echipa de la Politia Locala a depistat si amendat un pensionar care a facut pipi in parc. Sau o doamna pensionara care polua fonic, surda fiind vorbea tare, dar Politia Locala prin actiuni specifice a depistat infractoarea si i-a dat si o amenda. Un alt exemplu sunt misiunile in care Politia Locala prinde in flagrant mancatorii de seminte…a nu, scuze acestia sunt colegii lor.

Mai in gluma, mai in serios cam asta e Politia Locala, de ce naiba nu se desfinteaza gluma asta?

2 comments

  1. Pai hai sa ne gandim un pic la cati bani se scurg acolo: uniforme, parc auto, chirie pe cladiri, consum de carburant etc. Toate astea sunt cumparate de undeva si intretinute de cineva. De la mine nu le cumpara si nici nu le ofer servicii. Voi o faceti? Comisioane, comisioane, comisioane.

  2. Chestia asta cu Politia Locala nu e rea…probabil ca le trebuie ceva mai mult timp sa organizeze totul..dar daca ne gandim cine sunt cei care fac parte acum din aceasta structura…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.