Perioada minciunilor

De ceva zile au inceput sa se intample cateva lucruri anormale. Adica cateva personaje unele cunoscute, altele nu, au inceput sa promita de toate. De la trai ca in Dubai, la viata vesnica fara de moarte cu toate bunatatile. Ce mai, toti sunt gata sa te serveasca cu o shaorma cu de toate. Initial am crezut ca e vorba de o pomana la nivel national. Dar dupa ce am dat nas in nas cu panourile aruncate pe toate strazile, am realizat ca a inceput campania electorala.

Cu alte cuvinte a inceput cel mai puternic campionat de minciuni. La acest capitol Romania detine mii de Messi si alte cateva mii de Ronaldo. Pacat ca nu se face un campionat mondial de spus minciuni, am fi si noi campioni la ceva. Eu va recomand sa nu va enervati, sa nu ii bagati in seama si mai ales sa nu ii votati. Considerati aceasta perioada ca fiind perioada vesela, un fel de program artistic ambulant. O shaorma cu de toate dar cu o cantitate exagerata de varza. Da foarte multa varza, aceasta reprezentand situatia in care ne aflam, adica suntem varza.

Pana la urma, unii dintre noi vor merge totusi la vot, va fi greu sa votezi fara sa pui stampila pe vreun excrement. Dar daca tot trebe votat eu as zice sa pun stampila pe Mircea Diaconu, nu ca ar fi el nu stiu ce. Insa in toata mascarada asta in care toti joaca teatru el e singurul actor cu acte, restul falseaza.

4 comments

  1. Corect.
    Mi-am lasat si eu parerea pe blog legat de campanie. Toti sunt o apa si un pamant, toti invata sa manipuleze inca din primele minute de cand apar in fata oamenilor!

  2. Ma duc la vot cu mare avant. Nu doresc nimanui sa citeasca ce scrie pe buletinul pe care votez! Mai bine sa apara la voturi anulate decat la un carnat din asta!

  3. Asa va fi mereu, minciuna si mita electorala vor castiga din nou alegerile, fiti fara grija!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.