Păzea! Duamna Phi Rea lucrează pentru tine

Se știe deja că duamna Gaby Phi Rea de la Bakau via Woluntary este cea mai competentă primară și secundară și terță pe care a avut-o galaxia și, cum ar zice  prefectul de București, Județul București. Duamna lucrează la toată intensitatea sârmei din trupul ei zi și noapte, își neglijează soțul, pe care îl lasă să phure singur, își neglijează partidul, pe care îl lasă să phure singur, își neglijează orașul… Își neglijează orașul…

Deși este încă Primar General pentru că 52 de carcaleți din PSD au avut neobrăzarea să conteste victoria lui Nicu Șordan la Primărie, ca să aibă pesedeul timp să mai phure ce mai e de phurat, duamna Phi Rea susține că muncește deși apa rece din țevi și calorifere o contrazice. Unii zic că apa e rece ca sufletul ei, dar noi zicem că e și mai rece.

În acest timp, domnul Nicu Șordan umbla brambura pe străzi, că are biroul ocupat de duamna cu sârma în Poponeț, și ține conferințe de presă în fața Primăriei în care trebuia să intre oficial de aproape o lună. Dar de ce? Păi, cum ziceam, pe ultima sută de metri, caracatița lu duamna Phi Rea mai dă contracte de sute de milioane de lei clientelei pesede pentru ca nu cumva să rămână banii bucureștenilor pe mâinile lacime ale lui Nicu Șordan. Și mai pune beculețe de sărbătorile de iarnă, că mai sunt doar 2 luni până la Crăciun, de ce să nu beculească beculețele într-un oraș cenuliu și cu apă rece? Oh, Caragiale, unde ești, matale?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.