Opt cămile și o lamă au evadat din Zoo și au luat Madridul la pas

Opt cămile şi o lamă au fost interceptate vineri de poliţia spaniolă, în timp ce rătăceau pe străzile Madridului, după ce au evadat de la un circ, care a denunţat un act de sabotaj şi a acuzat grupurile pentru protecţia animalelor, relatează AFP.

Poliţia spaniolă, care a postat fotografii cu animalele pe Twitter, a declarat că acestea au fost văzute în jurul orei 05:00 dimineaţa, în timp ce mergeau liniştite pe străzile din cartierul Carabanchel, în sudul capitalei Spaniei.

Ele au fost conduse în siguranţă înapoi la circul Quiros din apropiere, căruia îi aparţin.

„Mulţumesc lui Dumnezeu, nu s-a întâmplat nimic”, a declarat o reprezentantă a circului, Mati Muoz, într-un interviu pentru AFP.

„Credem că este vorba despre un act de sabotaj al acestor organizaţii pentru drepturile animalelor care vin să protesteze în fiecare an”, a acuzat ea, susţinând că au fost tăiate cablurile de la gardul electric pentru a permite ieşirea animalelor.

Circul a depus o plângere, iar o anchetă este în curs de desfăşurare.

Iar în Polonia, curiozitatea aproape că a ucis o pisică din oraşul polonez Rzeszow, care a rămas blocată cel puţin zece zile într-o conductă a sistemului de încălzire al oraşului înainte de a fi într-un final salvată, informează Reuters. Pe 24 octombrie, autorităţile locale au fost informate că este posibil ca o pisică să fi rămas blocată într-una din conductele sistemului de încălzire, iar marţi aceasta a fost salvată graţie eforturilor pompierilor şi angajaţilor de la companiile de apă şi termoficare, a informat agenţia de presă PAP.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.