5 motive să alegi o motocicletă din gama enduro GasGas

image001

Motocicletele în 2 timpi – EC 250, EC 300 și modelele în 4 timpi – EC 250F, EC 350F compun gama de motociclete enduro GASGAS, renumită pentru performanța în cadrul a numeroase competiții și întreceri de profil. Cei interesați vor găsi pe piață, la prețuri competitive, lineup-ul complet GasGas, alături de o paletă diversificată de echipamente moto și off road de protecție pentru rideri, unde veți găsi absolut orice aveți nevoie, de la cizme și căști până la ochelari, mănuși, bluze, pantaloni, geci sau armuri.

Cele mai importante 5 motive pentru care merită să vă luați o motocicletă enduro GasGas constă în:

  • Manevrabilitatea ușoară, de nivel înalt
  • Motorizarea de top cu tehnologie și componente avansate
  • Ergonomie pentru rider
  • Confort sporit la pilotare și
  • Design modern.

EC 250. Rafinată și fără a fi prea complicată, motocicleta enduro GasGas EC 250 reprezintă o modalitate distractivă de a cuceri trasee dure off-road și este un model în 2 timpi manevrabil, de greutate medie, care vine echipat cu tehnologie de ultimă oră. Acesta este un vehicul pe două roți care împinge limitele la extrem și care nu te va abandona pe traseele noroioase. EC 250 oferă o livrare lină a puterii, mentenanță redusă și beneficiază de tehnologia dovedită EFI.

Dirt bike-urile GasGas sunt construite să arate bine și să funcționeze la cele mai ridicate nivele. De aceea, caroseria asigură armonie completă între rider și vehicul, oferind ergonomie perfectă și libertate maximă de mișcare. Designul modern și schema de culoare pe roșu reflectă personalitatea vibrantă spaniolă. Profilul ergonomic al șeii livrează confort superior și control în toate condițiile.

image002

Cadrele motocicletelor enduro GasGas utilizează oțel crom molibden de greutate ușoară, tăiat cu laserul și sudat pentru rezistență și precizie optime. Indiferent de obstacolele de pe teren, cadrele pentru motoarele în 2 și 4 timpi din gama enduro GasGas îi inspiră pe rideri să abordeze cu încredere orice situație. Împreună cu geometria dovedită, cadrele oferă o manevrabilitate jucăușă și cea mai bună stabilitate. Caroseria este finisată cu un strat de vopsea roșie, durabilă.

Timp de câteva decade, motorul 250cc 2 timpi a reprezentat una dintre cele mai populare alegeri pentru riderii enduro și piloții de curse profesioniști, asigurând cea mai bună combinație posibilă în termeni de putere și construcție ușoară. EC 250 deține standard o cutie cu 6 viteze și furnizează performanță incredibilă la nivel de motor și costuri de mentenanță scăzute datorită sistemului pe injecție electronic avansat și transmisiei enduro specifice. Acest model conceput pentru curse prin pădure al clasei 250 cc oferă eficiență de consum și emisii reduse, alături de o livrare lină a puterii. Sistemul de frânare Braktec permite o putere de stopare superioară în timp ce oferă control și încredere riderilor din șaua unui model din gama enduro GasGas.

image003

Toate dirt bike-urile GasGas EC 2 timpi dispun de cel mai avansat sistem de management al motorului Engine Management System (EMS) montat vreodată pe o motocicletă off-road de competiție în 2 timpi. Acest lucru înseamnă că riderii se vor putea concentra doar asupra traseului. Cea mai importantă parte a sistemului este unitatea de control electronic Electronic Control Unit (ECU), care este optimizată cu cele mai recente hărți digitale, pentru a permite cea mai bună performanță și livrare a puterii.

EC 300 este o motocicletă care te va duce oriunde în off-road datorită tehnologiei avansate, cu un consum redus și manevrabilitate incredibilă. Motorul din dotare stabilește standardele pentru putere greu de egalat și construcție ușoară.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.