O idee ecologica de la Orange

De-acum ai factura doar electronic pe www.orange.ro/contul-meu. Ai 50min in retea pentru 1 luna daca alegi sa primesti factura online pe perioada abonamentului.

Adica renunti la factura tiparita si alegi sa o primesti doar electronic. Evident, totul in scopuri ecologice. Si economice.

Eu personal prefer factura tiparita. In general eu uit, asa cand hartia sta pe birou imi mai aduc aminte ca trebuie sa merg sa o platesc. Si in al doilea rand nu stiu exact cum sa plateste daca nu ai factura. Banuiesc ca trebuie sa notezi pe o hartie sau ceva codul de abonat, suma de plata, etc, si sa te prezinti cu ele la banca. Si primesti in schimb o privire crunta de la casiera obisnuita sa scaneze rapid factura si sa iti ia banii.

Deci nu, multumesc. Plus ca 50 de minute in retea, pentru 1 luna, sunt extrem de inutile. Tinand cont ca am 1000 de minute pe luna. ;))

10 comments

  1. Eu am optat pentru factura electronica. Intru in contul meu si o tiparesc de acolo. Am scapat de postarita timpita care-mi lasa factura prin vecini. Si ca sa „salvez planeta” in acest fel, citeva luni dupa optiune am primit factura pe dvd desi optasem sa nu o mai primesc. Cred ca era mai modern asa. Oh, si nu am primit nici un minut in plus pentru aceasta optiune „eco”. Voodoophone sunt mai rezervati. Si poate ceva mai excentrici.

  2. Voodoophone =)) that’s a good one! Mie mi-au facut o ‘surpriza’: mi-au dat un mail zicand ca de acum o sa am factura in format electronic.. no eco excuses :))

  3. Sustin ecologia, insa nu renuntand la o factura.
    Printez mai putin, arunc gunoiul la cos, nu pe strada…si fac economie la apa (obicei deprins in desert, unde 1l de apa trebuia sa imi ajunga pt. toaleta de dimineata)…

  4. @sinca: nu se zice farsa ci tehnica de marketing. Nu are sens sa te enervezi ca oricum, nu rezolvi nimic.

  5. trebuie sa-mi platesc factura dar nu stiu cum.nu reusesc sa deschid un cont pe orange.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.