sOccket, mingea care produce energie electrica

La capitoul inventii care vor revolutiona lumea, se incadreaza si sOccket. Mingea de fotbal care produce energie electrica. Joci fotbal, asa 2-3 ore pana se incarca, apoi mergi in casa si conectezi un bec la ea. 😀 Asta pe scurt.

Ecologie cu forta ?

Acum cateva zile descopar o idee ecologica de la Orange. Adica ei mi-au trimis un SMS in care eram anuntat ca daca aleg sa primesc factura online primeam un mic bonus. Dar se pare ca au ales ei direct pentru mine.

O idee ecologica de la Orange

„De-acum ai factura doar electronic pe www.orange.ro/contul-meu. Ai 50min in retea pentru 1 luna daca alegi sa primesti factura online pe perioada abonamentului.” Adica renunti la factura tiparita si alegi sa o primesti doar electronic. Evident, totul in scopuri ecologice. Si economice.

Pampers ecologic

Daca tot e la moda treaba asta cu ecologia, de ce nu ar exista si un pampers ecologic ? Biodegradabil. 😀

The Animals Save the Planet

Am vazut azi dimineata pe Animal Planet o reclama animata foarte amuzanta. O reclama ecologica. Cum am ajuns la servici, am cautat pe Youtube filmuletul, sa il mai vad o data. Si l-am descoperit.

Sa fim ecologisti

De ce nu putem si noi sa fim ecologisti? Spre exemplul am putea urma modelul Suediei unde copiii sunt indoctrinati de mici in spiritul protejarii naturii.

Earth Day – Ziua Pamantului

Astazi se sarbatoreste Earth Day (pe romaneste Ziua Pamantului). Chiar si Google si-a schimbat azi logoul pentru a ne anunta despre aceasta sarbatoare. Ce e cu acesta sarbatoare?  😕   Pai, ar trebui sa ne aminteasca despre probleme ecologice cu care se confrunta planeta noastra. Si nu doar sa ne amintim, sa trecem si la fapte. Asta teoretic. Sau cel putin asa se intampla in alte tari civilizate. In Romania…